2 yötä jouluun

Heimoi! Täällä ollaan, vaikka hieman hiljaisempaa on ollut 🙂 Tässä joulukiireiden ja flunssan keskellä blogi on jäänyt ihan taka-alalle ja olen ehtinytkin sitten tehdä vaikka ja mitä, jota tänä vuonna joulun valmistelu on vaatinut.

Flunssa iski jo reilu viikko sitten päälle ja nyt on nenä aivan tukossa oltu jo pari päivää. Tämän viikon pidän kokonaan treenitaukoa ja tarkoitus on parannella tämä flunssa veks tässä alkuviikon aikana, jotta sitten joulun saisi viettää hyvällä fiiliksellä! Tai onhan tämä ”petteri punakuono” -look tietysti ihan jouluinen sekin 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitään ihmeempää sanottavaa mulla ei nyt ole. Kun tähän kirjoittamiseen ei ole ehtinyt syventyä juurikaan viime aikoina, on aiheetkin aika lailla hävinneet päästä. Joulun jälkeen tai viimeistään vuoden alusta täytyy taas tsempata aivot kirjoitusmoodiin, koska onhan tää vaan niin mukavaa jakaa teille niin treenejä kuin ihan tavallisia pohdiskelujakin!

Niin ja se taloprojektikin etenee. Ihan ei jouluksi saatu sitä isoa pakettia, mutta heti vuoden alussa pitäisi tontilla nököttää jo talo! Oi oi! Jos joku teistä tai tuttunne tms. etsii Porvoosta rivarikolmiota, niin sähköpostia laittamalla voin antaa lisätietoja 🙂 Kiva asunto rauhallisella paikalla etsii vielä uusia asukkaita!
Mukavaa tiistaita! Se olis 2 yötä jouluun 🙂
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta