2,5 viikkoa taukoa lihaskuntotreenistä

Jes! Vihdoin ja viimein löysin taas aikaa treenille. Tässä viimeiset 2,5 viikkoa ovat olleet taukoa kuntosalilta eikä kotonakaan painoja tullut heiluteltua. Roomaan otettiin TRX-narut mukaan, mutta ei siinä viitsinyt kaunista kaupunkia missata sillä, että olisi tehnyt treeniä.. Okei, ehkä sen puol tuntia olisi voinut käyttää treenailuun, mutta jotenkin vaan lomalla on lomalla 😉

Mulla oli tuossa tosi hyvä sali- ja yleensäkin treenikausi päällä, mutta mistä tuo tauko sitten johtui? Ja vielä tärkeämpää, millaisia tunteita se sai aikaan?

Tauko johtui ihan vain siitä, että helatorstai-viikonloppuna oltiin ke-su vanhempieni luona maalla. Heiltä löytyy kotoa kuntosali, mutta aurinkoisten kelien takia oltiin koko pitkä viikonloppu ulkona tekemässä pihahommia. Eräänlaista treeniä sekin, mutta ei ihan samassa mittakaavassa kuin salilla. Tärkeää toki ja kyllä siinäkin lihakset kipeäksi sai!

Sen jälkeen koitti viime viikko. Me oltiin kokonaista 2,5 päivää kotona ennen kuin lähdettiin Roomaan. No, ei siinä pyykkikoneen pyöriessä ja pakatessa ehtinyt muuta kuin koiran kanssa käydä juoksemassa agilityradalla eli kuntosalitreenit jäivät taas.

Roomassa käveltiin joka päivä varmasti reipas 10 km. Myös portaita tuli tarvottua ylös ja alas. Eli jälleen liikuntaa, mutta ei varsinaista lihaskuntoilua. Sieltä lähtiessämme sain jonkin pienen vatsapöpön ja kroppa olikin tervehtynyt vasta tiistain kuluessa.

kahvakuula

***

Tuossa siis syyt salitreenittömälle kaudelle, joka tuli kyllä ihan suunnittelematta. Eilen päivällä alkoi lavoissa ja niskassa tuntua jo siltä, että pakko olisi tehdä jotain treeniä. Myös pää oli jo siinä pisteessä, että pieni endorfiiniryöppy olisi tarpeen. Eli ei muuta kuin treenikuteet päälle, matto lattialle ja kahvakuula sekä käsipainot kehiin! Tein todella tehokkaan, mutta hieman kevyemmän 40 minuutin herättelytreenin lähinnä jaloille ja selälle, ja tänään on kyllä yllättävästi huomannut, että jotain tuli tehtyä!

Ehkäpä tänään voisi vähän herätellä käsien ja olkapäiden lihaksia ja sinne salille suunnata viimeistään ensi viikon alussa! Jännä miten sitä alkaa nykyään huomata sen, että hieman pidemmällä treenitauolla alkaa jo kaivata sitä lihaskuntotreeniä. Ennen ei tällaisestä kaipuusta ollut tietoakaan!
Miten treenitauko vaikuttaa suhun?
Ihanaa viikonloppua! Nauttikaa!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta