3 vuotta blogia!

Tiistaina 5.4. blogi vietti syntymäpäiväänsä, jo kolmatta sellaista ja jälleen kerran tämä päivä meni multa aivan täysin ohi! Pitäisiköhän sitä ihan kalenteriin laittaa muistutus tästä tärkeästä päivästä 😉

3 vuotta, 618 julkaistua postausta. Varmasti tuhansia kuvia ja reilusti kommentteja, vuorovaikutusta lukijoiden kanssa. Monia ihania ja hyödyllisiä yhteistöitä. Muutamia blogin kautta tulleita tapahtumia. Kolme ”blogikotia”.

Välillä juttu on luistanut näiden kolmen vuoden ajan todella hyvin, välillä nihkeämmin. Välillä on jopa tullut hetkiä, kun on miettinyt hanskojen naulaan laittoa, mutta jostain kuitenkin ääni on huudellut, että tästä sä tykkäät ja nautit. Tämän, ja teidän lukijoiden, takia en sitten ole lopettanut enkä todennäköisesti tule lopettamaankaan vielä pitkään aikaan 🙂 Mulla on sellainen tunne, että uuden kodin myötä blogikin saa vähän uutta ”väriä”!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogin perimmäinen ajatus silloin kolme vuotta sitten oli ns. treenipäiväkirjan pito. Halusin tehdä elämäntapamuutoksestani julkisen, jotta en lipsuisi siitä niin helposti. Herkkuja ruuaksikin mässäilevästä opiskelijasta oli tultava terveellisempiin elämäntapoihin panostava, jotta joka päivä ei mm. selkä olisi kipeä ja väsymys hurja. Näinä kolmena vuotena on tehty hurja matka tähän pisteeseen. Terveelliset, mutta rennot, ruokailutottumukset, kuntosalitreeni, lenkkeily, agility sekä tankotanssi ovat täyttäneet viikkoni. Oloni on parantunut huimasti eikä se selkäkään enää vaivaa kuin harvoin!

Blogi on enää vain pienen osan ns. treenipäiväkirja. Se on kehittynyt mukanani paljon ja tulee varmasti kehittymään jatkossakin 🙂
Eteenpäin sanoi mummo lumessa!
<3:llä Jenna
Kohta kunnossa! tavoitteena myös Instagramissa sekä Facebookissa! Klikkaile seuraamaan, jos meno kiinnostaa 🙂

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta