3 vuotta sitten sanottiin tahdon – pieni katsaus suhteemme hetkiin

3 vuotta sitten käveltiin papin eteen sanomaan ”tahdon” <3 Pikaisella Wikipedian silmäilyllä nyt on vuorossa nahkahäät. Hääpäivien nimitykset on kyllä hauskoja! Seuraavaksi on vuorossa keramiikkahäät ja sitten sokerihäät jne.

Ihmettelin tuossa aamulla, että joko siitä päivästä on todella 3 vuotta? Sinänsä 3 vuotta on lyhyt aika, kun vertaa vaikkapa heihin, jotka ovat olleet naimisissa 20 tai 30 vuotta, mutta jotenkin hääpäivä on niin tuoreena vielä mielessä ettei tätä ajankulua oikein ymmärrä!

Syyskuussa meille tulee yhdessäolovuosia 8. Tänä aikana on valmistuttu ammatteihin, menty töihin, muutettu yhteen, ostettu ensimmäinen oma asunto, rakennettu omakotitalo, ostettu koira kaveriksi mun koiralle, joka muutti meille Porvooseen 4,5 vuotta sitten, matkusteltu paljon sekä kotimaassa että ulkomailla yms. Tänä aikana on riidelty lujaa, mutta myös rakastettu todella paljon. Vietetty paljon aikaa yhdessä, mutta myös erikseen. Tänä aikana on tajunnut kuinka paljon toinen ”vieras” ihminen voi merkitä itselle ja miltä se rakkaus tuntuu. Tänä aikana on ymmärtänyt, millainen se paras ystävä oikeasti on.

Päivääkään en vaihtaisi pois,
<3:llä Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta