5 asiaa, joita et tiennyt minusta

Hei se olis taas uusi viikko ja tällä viikolla on tiedossa vähän uusia kujeitakin! Perjantaina nimittäin vihdoin koittaa ensimmäinen treeni uuden PT:n kanssa. Pakko myöntää, että hitusen jännittää sen puolesta, mihin mun kunto riittää ja kävelenkö sen jälkeen monentenako päivänä 😉 Jalkatreeni kuulemma tiedossa! Lauantaina on Mr. A:n synttärit, joita lähdetään juhlistamaan uusiin maisemiin, mutta niistä tarkemmin sitten viikon lopulla. Niin ja pitäisi niiden talon pohjienkin alkaa muotoutua tämän viikon aikana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Silloin tällöin mun postauksissa vilahtelee varmasti asioita, joita te ette ole vielä tienneet musta. Nyt halusin ihan listata muutaman todennäköisesti uuden asian eli ei muuta kuin ”salainen arkku” auki 😀

Inhoan liian tarkkaa aikataulutusta – Toki välillä on tarkan aikataulun mukaan sovittuja juttuja, mutta yleensä on mukavempi, kun voi lennosta päättää, mitä tehdään eikä tarvi mitenkään liian orjallisesti aikatauluja noudattaa. Tähän kategoriaan sopii loistavasti joustavat työajatkin!

Olen todella avoin ja sosiaalinen sekä melkoinen höpöttäjä – Tätä en suinkaan ole ollut aina, mutta luultavasti niihin aikoihin , kun tapasin Mr. A:n ja kaveripiiri laajentui parissa viikossa varmaan 20:llä (teekkarit!), niin mun oli vaan pakko oppia olemaan avoimempi ja siitä se sitten lähti!

Epäromanttinen kuvaa myös mua hyvinTykkään kyllä romanttisista hömppäkomedioista, mutta en oikein osaa järjestää mitään romanttisia kynttiläillallisia tms. 😀

Rakastan metsää ja maaseutuaHassua, mutta totta on se, että pienestä pitäen olen rakastanut sitä rauhaa, jota metsä ja harvaanasutut maaseudut tarjoavat. Edelleen esimerkiksi nukun todella paljon paremmin vanhempieni luona keskellä ns. ei mitään (edes niitä katuvaloja ei ole) kuin kotona! Kaupungissa voi silloin tällöin piipahtaa, mutta keskelle kaupunkia ei mua saa kyllä muuttamaan.

Olen todella järjestelmällinenUseimmiten näin on, mutta kun joku asia on hukassa, tavarat lentää, kun etsin tarvitsemaani ja sitten joudun taas järjestelemään uudestaan! Loogista, eikö!? haha!
Mukavaa ja aktiivista alkavaa viikkoa,
 <3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta