853 kcal

Huh mikä viikonloppu taas takana! Heti lauantaina aamusta oli Monnan vetämä BootCamp -tyyppinen treeni, ensimmäinen kerta siis. Mäkelänrinteen Urheiluhallin HOT-alueella vedettiin tyttöjen kanssa kyllä sellainen treeni sellaisella tsempillä, että en ainakaan itse oo ennen kokenut! Kyllä se kaverin tsemppi on vaan korvaamatonta. Suosittelen kyllä sen kaverin mukaan ottamista salille taikka lenkille tsemppariks! voisko vielä sanoa kerran tsemppaus?! 😛  Eikä niinkään siis höpöttelykaveriks 😉 Itse oon ainakin sen verran kilpailuhenkinen, että toimii kyllä, kun huomaa, että ”hitto, jos tuokin jaksaa nii miksen minäki”! 

Kaloreita reilu tunnin treenissä paloi 853 kcal 😀 Ai niin, sain hankittua tuon sykemittarinkin vihdoista viimein 🙂 On se vaan kätevä! Lauantain treenissä keskisyke huiteli siellä 179 paikkeilla eli aika kovilla mentiin koko treenin ajan. Sunnuntaina oli sitten kirjaimellisesti vaikea päästä sängystä ylös, eikä tämä nyt johtunut mistään krapulasta, vaan lihaskivuista, joita taitaa olla kaikissa muissa lihaksissa poskia lukuunottamatta 😀
Treenin jälkeen odottikin sitten ihana reissu Flamingoon ja nimenomaan sinne Spa-puolelle 🙂 Olimme Mr A:n kanssa kutsuneet itsemme kylään Mr A:n siskolle ja päätimme, että käydään katsastamassa tuokin kylpylä! Meille siis eka kerta tuolla ja oli kyllä rentouttavaa. Noin aikuisten kesken tuo Spa-puoli sopi hyvin, koska tunnelma oli hyvin rauhallinen ja äänitasokin sen mukainen 😉 Saunojakin taisi olla huimat 7 kpl, altaita sitten vaan 2 tuolla puolella, kylpyläpuolella toki enemmän. 
Mutta kyllä siinä +37 C vedessä lilluessa mieli ja kroppa rentoutui! Ja 3 tunnin kylpemisen jälkeen olo oli raukea. Illalla sitten syötiin hyvin ja parannettiin Maailmaa 🙂 Ihana viikonloppu siis! 
www.rantasipi.fi

Mun on pitänyt teille jakaa myös viime viikon treenikuulumiset, siis tuon BootCamp-treenin lisäksi, mutta se on näköjään vähän jäänyt. Nyt siis palataan takaisin viime viikon tunnelmiin vielä ennen kuin tällä viikolla pääsen taas treenaamisen makuun!

Viime viikko treenien osalta ja muutenkin oli kyllä ihan huippu! Mitään jälkiä ei ollut enää mun toissa viikkoisesta ”mikään ei huvita” -masiskaudesta. Onneksi 🙂 Treenit kulki ihan loistavalla temmolla ja fiilikset on muutenkin olleet ihan katossa ! Jeejee! Kuten sanottu: positiiviset asiat synnyttää positiivisia asioita, mutta näin on myös negatiivisten asioiden kanssa. Siksi varmaan oli se vähän heikompi kausi tuossa, mutta nyt on taas ajatukset saatu kasaan ja iso hymy naamaan!

Salitreenit jäi siis kahteen kertaan viime viikolla. Pieni flunssa vaivasi koko viikon ja perjantaina sainkin kehotuksen PT:ltä pitää ihan lepopäivä (muuten olisin ollut treenaamassa jalkoja).. Selkä ja rinta tuli treenattua maanantaina ja hartiat, olkapäät, habat sitten keskiviikkona. 

Kokeilin hauikseen muuten tuollaista vähän erilaista liikettä omien liikkeiden lisäksi, idean löysin MT Personal Trainingin Facebook -sivulta:

Ja kyllä muuten toimii! 

Siinäpä oli taas lyhyt päivitys viikonlopun riennoista. Nyt taas aloitellaan viikko yhtä hyvällä tsempillä ja onneksi tuo flunssapiru on täältä ainakin lähtenyt! Toivottavasti teihin ei flunssa iske (ja jos tuntuu, että flunssa alkaa tulla, niin sinkkiä ja c-vitamiinia vaan nassuun)! 🙂
Iloista viikon alkua!
<3 Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “853 kcal”

  1. Kyllähän noin timmissä kunnossa olevaa kaunista ja mageesti pukeutunutta treenaajaa kattelis enemmänkin…joten kovasti tsemppiä ja jaksamusta tuleviin treeneihin :)…t:Niko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta