Ananasherkku vaniljarahkalla

Kolottaako herkkuhammasta, mutta se herkkupäivä on vasta lauantaina? Niin mullakin! Siksi Jennan keittiössä valmistui eilen helppo ja nopea ananasherkku kera vaniljarahkan 🙂

Kuten jo tiedätte, en tykkää juuri käyttää aikaa kokkaamiseen, mutta tykkään silti erittäin paljon hyvästä ruuasta. Tämän takia kehittelen useimmiten mahdollisimman nopeasti valmistuvia ruokia, tämäkin kuuluu jälleen samaan sarjaan!
Ananasherkku vaniljarahkalla

  • 1 kypsä ananas
  • 1 prk pehmeää rahkaa
  • 1 tl valilliinisokeria
  • 0,5 tl vaniljaa myllystä
  • juoksevaa margariinia paistamiseen

Kuori ananas ja poista keskeltä kova osa. Pilko reilu sentin paksuisiin paloihin. Paista ananaspaloja pannulla margariinissa kymmenisen minuuttia, kunnes ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä.  Pyörittele niitä paistaessa silloin tällöin.

Sekoita pehmeän rahkan joukkoon 1 tl vanilliinisokeria sekä 0,5 tl vaniljaa myllystä rouhittuna.

Herkuttele lämpimät hieman paistossa sokeroituneet ananaspalat kera hennon vaniljaisen rahkan!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nam!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta