Arvontamuistutus!

Hei, jos et ole käynyt vielä osallistumassa yllättävän tehokkaiden treenivälineiden eli voimistelurenkaiden arvontaan, käy tekemässä se pikimmiten!

Sain testiin voimistelurenkaat Kuntokauppa.fi:stä ja voin sanoa, että ne ovat ehdottomasti yhdet tehokkaimmista ja hauskimmista treenivälineistä, mitä olen kokeillut!
SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
 
Arvontaan osallistut niinkin helposti, kuin jättämällä jonkin (mieluusti asiallisen) kommentin TÄMÄN postauksen kommenttiboksiin. Arvonta-aikaa sunnuntai-iltaan asti!
Onnea arvontaan ja aurinkoista perjantaita!
<3:llä Jenna
P.S. Blogilista lopettaa ensi viikon alusta toimintansa, joten käy tykkäämässä blogistani Facebookissa tai Bloglovinissa, jolloin saat uusimmat postaukset helposti tietoosi!

jenna

9 vastausta artikkeliin “Arvontamuistutus!”

  1. Todella monipuolista ja tehokasta treeniä! Mielellään itsekin treenaisin renkailla! 🙂

  2. Mahtava treenimuoto! En ole tullut ajatelluksi, että renkaitakin voisi käyttää treenaamiseen. Nuohan on hyvät vaikka mökille tai sitten autotalliin. Teenin jälkeen voi temppuilla lasten kanssa kilpaa! 🙂

  3. Oikein asiallisen näköistä. Itse joskus puoli vuotta sitten ohimennen kokeilin renkaita jumppasalissa ja ottaa se kyllä ihan eri tavalla olkapäihin ku mikään kokeilemani.

  4. Kyllä varmasti! Kunhan ei sateella tee, sillä renkaiden matsku on vaneria. Kuntokauppa.fi:ssä on myös muovisia renkaita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta