Asuntomessuja ja muita kuulumisia

Vihdoista viimein avasin koneen, en oikeastaan blogin päivittämistä varten, vaan ystäväni polttarivideon tekoa varten, mutta voihan sitä samalla muutaman sanasen tännekin raapustaa 🙂

Mökkiloma on nyt tältä erää ohi ja tiistaina matkattiin Jyväskylään ihmettelemään asuntomessuja ja rallimeininkiä! Mökillä sai kyllä rentouduttua tosi hyvin, vaikka maanantain viikkoraporttia kirjoitellessa tajusinkin, että kyllä sitä liikuntapuolta tuli harrastettua aikas paljon, hih! Ei vaan se perus salimättö sisältynyt nyt tähän viikkoon.. Saa nähdä, josko sitä ensi viikolla kävisi salille tekemässä parit treenit, ehkä..

Mutta siis mökillä rentouduttiin, aivotkin sai levätä ja jo ekan viikon jälkeen tuntui siltä, että lomalla olisi ollut ainakin 3 viikkoa 🙂 Onnistunut loman aloitus siis! 

Eilen otettiin urakaksi asuntomessut. Nämä olivat mun ihka ekat asuntomessut ja tykkäsin kovin! Alkuun noin 5 km pyöräily messualueelle Äijälänrantaan ja siellä sitten 39 kohteen tutkiminen (suurimmassa osassa oli vielä ne portaat 😉 ). Kyllä tuli muuten hiki melkein 6 tunnin kävelyn ja pohjepumpin aikana ! Ja toki sitten loppuverryttelyksi se kevyt 5 km pyöräily kaikkine ylämäkineen.. No eipä ole tänään tarvinnut jalkoja treenata 😉

Oikeastaan kaikki kohteet olivat todella moderneja. Ja tämä on tottakai nykypäivää. Itse tykkäsin eniten niistä kohteista, jotka olisivat muutaman vuoden sisällä ajankohtaisia meidän perheelle. Ehkäpä 3 makuuhuonetta (makkari, työ ja salihuone), riittävän suuri kodinhoitohuone, jossa koirille oma pesupaikka, avonainen keittiö-olohuone ratkaisu, iso vaatehuone ja kaksi wc:tä. Myös esimerkiksi normaalia korkeampi keittiö-olohuone tila olisi ihana 🙂 Ja se toinen kerros ei välttämättä enään sisälly haaveeseeni. Tuollainen 3 mh + muut härpäkkeet -talosta saa paljon avoimemman, kun se on 1-tasossa.

Eli avointa ja valoisaa tilaa! Se olisi kiva. Kontio-hirsitalon sekä myös Honka-talon leveät hirret saivat sydämeni sulamaan. Hirsitalot saavat siitäkin plussaa, että ovat hyviä tällaisille pölyallergikoille. Myös Deko-, Design-ja Jukka-taloilla oli pari erittäin toimivaa kohdetta. 

Sisustuksia tuli myös tutkittua tarkkaan. Ai että! Ihanat design-huonekalut saisivat muuttaa meillekin, mutta ehkä niitä hankitaan tässä pikku hiljaa… (vinkki Mr. A:lle 😉 ).. hihii!

Tänään oli vuorossa TRX-treenit. Selkää, hauista, rintaa sekä olkapäitä. TRX-narut ovat kyllä tosi kätevät. Menevät niin pieneen tilaan, että niitä voi raahata melkein mihin vaan ja niillä saa tehtyä tosi hyvän treenin lyhyessäkin ajassa! 

Nyt nautitaan myrskyn jälkeisestä auringosta!

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta