Hei hei mitä kuuluu?

 

Heipä hei! Kylläpä aika juoksee hurjaa vauhtia ja kesäkin etenee 🙂 Täällä arki rullaa nomaalilla tavallaan, tai sanotaanko että sellaisella ”raksaihmisten” tavalla eli jokainen ei sateinen ilta ja viikonloppu on koitettu tehdä ulkona keskeneräisiä juttuja valmiiksi. Ja valmistakin on onneksi jo tullut, vaikka välillä tuntuukin, että hommat eivät etene suuntaan taikka toiseen!

Mutta on tässä hieman ehditty jo ihan oikeasti lomaillakin. Ensimmäinen kesälomaviikko vietettiin touko-kesäkuun vaihteessa Madeiralla aktiivilomaillen. Mukavaa vaihtelua muun muassa viime syksyn Santorinin matkalle, jossa taas targetti oli vain levätä eli loikoilla rannalla ja altaalla. Olen kuitenkin, tai ollaan, molemmat sellaisia, että tekeminen kiinnostaa huomattavasti enemmän lomallakin kuin vain aamusta iltaan auringonpalvominen 🙂 Viikon reissussa tuli vaellettua kolmesti, kerran vuoristossa ja pari levadoilla. Jalat kiittivät kyllä viikon jälkeen!

Mitä tulee blogiin, niin tällä hetkellä elämä pyörii niin täysillä talon parissa, että omaan hyvinvointiin ehtii paneutua vain koirien lenkittämisellä, satunnaisilla agilitytreeneillä sekä tietysti jossain määrin terveellisellä syömisellä (kun nyt syödä ennättää!). Salille on pitänyt lähteä monesti, mutta aina se aurinkoinen ilta sattuu juuri sopivasti ja salille lähtemisen sijaan tarttuu sirkkeliin, lapioon tai maalipensseliin. Stressiä en kuitenkaan hyvin hyvin hyvin satunnaisesta kuntosalilla treenaamisesta jaksa ottaa. Aktiivisempi aika tulee, kun tulee. Mutta kun tämä blogi on pyörinyt niin vahvasti juuri hyvinvoinnin saralla enkä halua tänne sekoittaa esimerkiksi sisustusjuttuja (niille pidän toista blogia Ensimmäinen talo), niin ei mulla oikein ole mitään mistä juttuja tänne ammentaa. Blogin lopettaminen tuntuu vielä jotenkin hieman liian lopulliselta päätökseltä, koska kuka tietää, jos vaikka syksy tuokin tullessaan hieman enemmän vapaa-aikaa ja aikaa jälleen salitreeneille sekä aikaa muutenkin enemmän omaan hyvinvointiin keskittymiselle. Tämän myötä olisi taas kiva kirjoitella tännekin enemmän.

Joten summa summarum.. En vielä laita täysin hanskoja tiskiin tämän blogin kanssa, vaan pidän taukoa vielä jonkin aikaa ja odottelen josko elämäntilanne tästä aavistuksen rauhoittuisi!

Ihanaa kesän jatkoa,

<3:llä Jenna

Pari ajatusta bloggaamisesta

Tässä lomalla bloggaamista on alkanut miettiä taas enemmän kuin aikoihin. Harrastuksena tää on tosi rakas, mutta viime aikojen muutokset eivät olekaan johtaneet niihin tuloksiin kuin olisin kuvitellut. Pettymyksiä on ollut ilmassa, mutta kaikesta pääsee yli ja ne vain kasvattavat!

Mutta mitä tulevaisuudessa? Vieläkö haluan jatkaa kirjoittamista? Onko mulla teille ihanille lukijoille enää mitään annettavaa? Näihin vastauksiin koitan etsiä vastauksia tässä loppuloman aikana ja palaan blogin ääreen, toivottavasti päätösten kera, kun loma on ohi!

<3:llä Jenna

Kohtakunnossa.com

Täällä ollaan! Wau! Kiva, kun löysit uusittuun blogiini 
Blogi siirtyi nyt oman domaininsa alle aikaisemmasta blogikodistaan FitFashionilta. Viihdyin FF:llä todella hyvin, mutta tiesin, että blogi tulee muuttumaan hiljalleen enemmän treeniblogista lifestyle-suuntaan, joten koin tämän siirron olevan nyt järkevä. Kaksi muutosta kerralla: omakotitalon valmistuminen sekä blogin muutto! Ei hassumpaa!

Blogi ei koe radikaalia muutosta suuntaan tai toiseen juttujen suhteen. Edelleen täältä löytää treeniaiheisia postauksia erilaisina treenivinkkeineen kotiin sekä kuntosalille, motivaatiota elämäntapamuutokseen (toivottavasti 😉 ), reseptejä, yleisiä pohdintoja ja höpinöitä, mutta suurimpana muutoksena varmasti näkyy uusi kotimme. Eli jonkinlaisia kurkistuksia taloomme sekä sen hiljalleen muokkaantuvaan sisustukseen tulee löytymään täältä myös.

Lupasin teille lyhyen tiivistelmän niistä parista viime viikosta. Eli muutettiin vastavalmistuneeseen omakotitaloomme noin 2,5 viikkoa sitten. Muutto oli todella kiireinen, mutta siitä selvittiin ja nyt ollaan kotiuduttu talolle todella hyvin! Viime viikonloppuna saatiin vihdoin nurmikko kylvettyä ja sateet tulivat aivan kuin tilauksesta. Nyt jännitetään lähteekö nurmi kasvamaan ja jos, on se ruohonleikkurin oston paikka 🙂 Pihahommien lisäksi saatiin tilattua vihdoin sohva, jonka toimitusajaksi ostohetkellä paljastui 6-8 viikkoa! Melko pitkään saadaan olla vielä ilman sohvaa, mutta toisaalta eipä sitä kesällä ehtisi siihen juuri istahtaakaan. Varsinkaan nyt, kun keskeneräisiä asioita on vielä aika paljon! Salilla ei ole ehtinyt käymään reiluun kuukauteen, mutta arkipäivien 2-4 tunnin ja viikonlopun noin 10-12 tuntisten lapiointien ja kottarien kärräämisen jälkeen huomaa, että ei siellä kuntosalilla enää treenata olisi jaksanut 😉 Ihan treenistä menee nämä hommat kyllä!

Toimiiko blogi teidän mielestä kuten pitää? Kaipaatteko jotain kenties lisää? 🙂 Kuten aina, otan vastaan ilolla kommentteja sekä juttuideoita, joita erittäin mielelläni toteutan!
Ihanaa, että löysit tänne! Tästä se taas lähtee,
// Finally it’s here! My old blog with a new twist and a new domain! Hope you like it as much as I do 🙂