Katsaus mökkiviikonloppuun Kolilla

Palataan vielä hetkeksi tai toiseksikin takaisin meidän toissaviikon mökkiviikonloppuun Kolin rauhoittaviin maisemiin. Tällä kertaa annetaan kuvien kertoa enemmän, sillä bloggaajalle iski jonkin sortin ”writer’s block” 🙂 Jos lomaa on vielä jäljellä, suosittelen ehdottomasti vierailemaan Kolilla! Tai viettämään vaikka syys- tai talviloman siellä. Suomesta löytyy monia ihania paikkoja, mutta tämä on kyllä yksi ehdottomista suosikeistani <3

Ihanaa päivää,
<3:llä Jenna
// These pictures are from Koli where we have our summer cottage. Just love this place <3

Kroppa kuntoon jouluksi 2015: Uusi projekti

Vieläkö muistatte Lomakuntoon 3:ssa viikossa -projektin, joka meillä oli Mr. A:n kanssa käynnissä ennen kesälomaa? Projektin tarkoitus oli jonkinlainen ”loppukiri” kesäkuntoon ja kyllähän se auttoi motivoitumaan, niin treenin kuin ruuankin suhteen, että kirjattiin edistymistä tänne blogin puolelle. Kuitenkaan mitään sen suurempaa muutosta ei kropassa ehtinyt tuona lyhyenä aikana tapahtua, mutta tottakai oltiin kesäkunnossa, koska sehän on kunto, joka sulla on kesällä 😉 Nyt olisi sitten hieman pidemmän ”kroppa kuntoon” -projektin aika! Tällä kertaa halutaan ihan niitä konkreettisia muutoksia, niin jaksamisessa, voimatasoissa kuin lihasmassassakin.

Asetan itselleni säännöllisin väliajoin tavoitteita ja Mr. A. saattaa jostain kumman syystä saada osansa näistä tavoitteistani 😉 Jotta homma pysyy ns. lapasessa, laitetaan nyt jouluun asti tänne blogiin kerran viikossa fiiliksiä, kehityksen seurantaa, lihashuoltoa, niitä treeniohjelmiakin.

Mr. A lähtee projektiin hiukan enemmän yleisliike ja voimanostotyyppisellä treenillä. Liikepalettiin kuuluvat kyykky, pena, mave, pystypunnerrrus, kulmasoutu, leuanveto. Lisäksi apuliikkeitä kuten vatsoja, habaa for dem ladies, ojentajia ja suorinjaloin maastavetoa. Kirjoittelen vielä tarkemmin treenistä ja sen sujumisesta tulevaisuudessa.

Jotta kehitystä pystytään konkreettisesti seuraamaan, kokeillaan maksimit tietyissä liikkeissä ensi viikolla. Lisäksi tietysti ihan vaa’an lukema sekä mitat auttavat seuraamaan kehitystä 🙂

IMG-20150810-WA0090a

Innolla odotetaan, kuinka meidän käy!
Jenna & Mr. A.
 

Kesän lempparilajini

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM104GOPRO DCIM104GOPRO DCIM104GOPRO DCIM104GOPRO

Rauhallisuus. Hiljainen järvi. Aurinko paistaa ja melot rauhassa eteenpäin. Ei ole kiire mihinkään. Nautit kaikessa rauhassa. Ja salakavalasti koko yläkroppa tekee töitä samalla.

Tällaisia fiiliksiä mulle saa aikaan SUP:pailu eli pystymelonta eli stand up paddling. Innostuin viime kesänä ostamaan itselle laudan ikinä lajia kokeilematta. Olin nähnyt paljon kuvia, videoita ja lukenut kokeilleiden fiiliksiä, ei tarvinnut kauan miettiä, että olisiko tämä sopiva kesälaji. Se nimittäin oli sitä heti ensimmäisestä kerrasta lähtien!

Melonnasta saa kiinni todella nopeasti ja lauta on todella vakaa, joten mahdollista putoamista ei edes ajattele. Välillä voi vetää levyksi laudan päälle ja ottaa aurinkoa. Jos energiaa on, niin onnistuu laudan päällä treenaaminenkin. Hieman heiluva lauta tuo yllättävästi haastetta esimerkiksi tavallisiin kyykkyihin tai vatsalihasliikkeisiin ja samalla tasapaino kehittyy. Tänä kesänä kokeilin myös muutamaa joogaliikettä laudalla.

Ilmat eivät tänä kesänä suosineet SUP:pailua yhtä hyvin kuin viime kesä, jolloin melottua tuli reilu viikon ajan joka päivä! Toivottavasti ensi vuonna kesä on lämpimämpi 🙂
Ootko kokeillut SUP:laulua? Mitä pidit? 🙂
<3:llä Jenna