Huh mikä päivä! – Päivä mun matkassa

Pitkästä aikaa ajattelin rustailla teille päivä mun matkassa -postauksen. Koko kevät on ollut enemmän tai vähemmän sykkimistä ees taas, ja eilinen oli kyllä jo melkeinpä ”pahimmasta” tai ainakin kiireisimmästä päästä! Onneksi tänään alkaa viikonloppu ja ehtii ottaa pari hetkeä vähän rauhallisemmin 🙂

Eilinen:

Klo 6:50 Herätyskello soi..

Klo 7:05 Nousen sängystä, koska tänään ei auta torkkua pidempään, töissä pitää olla jo ennen kasia (jep, koko kevät on mennyt järkevän unirytmin löytämisessä huonoin lopputuloksin)

Klo 7:45 Aamutoimet check ja työpaikkaa kohti

Klo 7:55 Kuppi kahvia ja aamusmoothien pariin.. Sähköpostien lukemista & päivän suunnittelua

Klo 9:00 Pieni paussi, loput smoothiesta ääntä kohti

Klo 10:50 Lounas esteettisessä muovikipossa mikroon ja ruuan kimppuun. Kerron toisella kertaa vielä enemmän siitä, että mun ruokamääriä on nostettu aika huimasti ja saa ihan jo tehdä töitä syömisen kanssa!

Klo 14:00 Ensimmäinen välipala

Klo 16:15 Edelleen töissä, vielä toinen välipala työn ohessa huiviin. Katson askelmittaria ja se näyttää reilu 8000 askelta vain työpäivän aikana, melkoista juoksemista oli kyllä koko päivä!

Klo 16:35 Kotiin lähdön aika

Klo 16:42 Kotona! Tiskarin tyhjennys ja pyykit koneeseen, koirille päiväruokaa

Klo 17:00 Lenkkivaatteet päälle ja ulos

– klo 17:35 Lenkki läheisellä pururadalla metsän keskellä. Ai että, kun nautin juuri tästä, että pääsee lenkille keskelle rauhoittavaa, huijaista luontoa <3

Klo 17:50 Päiväruuan tekoon

Klo 18:15 Ruokaa!

– klo 19:45 asti siivoilua, järkkäämistä, portaiden pesua ynnä muita kotijuttuja

Klo 19:45 Lähtö PTV-Gymille

Klo 20:00-21:00 Jalkatreeni PT:n kanssa, ihanan virkistävää vaikka väsymys painoikin salille tultaessa!

Klo 21:15 Kotona! Mr. A. on tullut kotiin salilla ollessani, joten lähdetään vielä yhdessä kävelylle koirien kanssa. Saanpahan vähän jalkoja palauteltua

Klo 21:40 Iltapalaa

Klo 22:25 Loput iltajutut

Klo 22:50 Vihdoin peiton alle ja unten maille!

Sellainen kevyt päivä!

Rennompaa viikonloppua,

<3:llä Jenna

6 x just nyt

Kiitos nilkan vääntymisen metsälenkillä ja parin viikon vasemman jalan kipuilun, säännöllisten treenien pariin paluu on alkanut melko nihkeästi.. Onneksi jalka alkaa selvästi olla jo parempi! Joo tiedetään, voihan sitä yläkroppaakin treenata, kutsuisinko tätä pieneksi laiskuudeksi? 😉 Puolustuksekseni sanon sen, että tänään suuntaan töiden jälkeen salille ja huomisellekin on treeni tiedossa!

 Eilen vietin puoli päivää vasen poski, leuka ja oikeastaan lähes koko vasen puoli kasvoista puudutettuna! Ihania nuo hampaiden paikkaukset!

Kotona alkaa näyttää koko ajan enemmän siistiltä, ei enää siltä raksalta. Viikonloppuna Mr. A sekä isäni saivat alakertaan ulkovaatteille kaapin kasattua ja saatiin siivottua jälleen hieman turhaa tavaraa pois.. 

Kuukauden päästä ollaan asuttu jo vuosi uudessa talossa! Hui, kuinka nopeasti aika oikein menee?!

Aasinsiltana edellisestä. Mihin aika arkena oikein katoaa? Olisi ihan huikeaa, jos ehtisi kuvailla enemmän ja höpötellä tännekin useammin kuin pari kertaa viikossa. Täytynee alkaa kiinnittämään huomiota enemmän arjen aikasyöppöihin 🙂 

Voisiko se kevät jo oikeasti alkaa? Ei enää tarvitse sataa lunta, vaikka talvea rakastankin! 

Mukavaa keskiviikkoa!

<3:llä Jenna

Blogiuutisia

Varmaankin tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että Anssi ei ole viime aikoina näppikselle ja blogin pariin ennättänyt. Viime aikaiset kirjoitukset ja ideat ovat tulleet suurimmaksi osaksi multa ja tätä blogin sisältöä ja jatkoa ollaan jälleen mietitty enemmän. Mihin suuntaan lähdetään tätä viemään? Jatketaanko vai lopetetaanko? Jatketaanko kirjoittamista yhdessä vai erikseen? Jopas kuulosti viimeinen kysymys traagiselta!

Päädyttiin sellaiseen ratkaisuun, että jatkan kirjoittamista pääosin yksin. Anssi jää taustalle kuvaajaksi sekä vieraskirjoittajaksi. Tärkeä osa tämäkin <3 Mulla palo tuottaa tekstiä ja suunnitella postauksia on suurempi kuin Anssilla, ainakin tällä hetkellä eikä hän koe, että juuri nyt olisi teille sen kummempaa annettavaa. Eli palataan pääosin takaisin lähtöruutuun! Tykkäsin kyllä blogata yhdessä todella paljon, mutta kiinnostusten kohteiden ja harrastusten vaihtuminen on ihan tavallista ja Anssi aikoo keskittyä nyt enemmän itse treenaamiseen sekä kuulemma kitaran soitteluun 🙂 Aika näyttää onko tällä blogilla taas joskus kaksi kirjoittajaa, mutta nyt mennään näin! Tosin niitä vieraskynäkirjoituksia sekä pientä koostetta siitä, miten tavoite ”Mavessa 200 kg vuoden 2017 loppuun” sujuu odotan innolla!

Kun tuossa hetki sitten pohdittiin täällä blogin puolellakin tämän blogin kohtaloa sekä myös sitä, miten kahteen eri blogiin riittää inspiraatiota ja jaksamista, tuli kommenttia myös siitä, jos blogit yhdistäisi. En näe blogien yhdistymistä ainakaan tällä hetkellä mahdollisena, sillä Kohta kunnossa on kuitenkin todella vahvasti hyvinvointiin keskittyvä blogi. Ensimmäinen talo puolestaan painottuu lähes pelkästään sisustukseen, toki hieman mun persoonaa sekä kuulumisiakin välillä avaten. Eli tämä blogi jatkaa tällaisena, no.., sanotaan vaikka lifestyle- & hyvinvointiblogina. Luulen, että tulen taas kirjoittelemaan enemmän myös pohdintatyyppisiä tektejä ja yritän myös panostaa entistä enemmän valokuvaukseen. Treenijutut eivät täältä häviä, mutta luulen, että niitä tuon jatkossa hieman eri tavalla esille!

Tässä tällaiset kootut selitykset blogin jatkosta! Toivottavasti te jaksatte seurata mukana, sillä te lukijat kuitenkin teette tästä kirjoittamisen arvoista 🙂 Mitä mieltä muuten olette näistä uudistuksista? Kommentteja otan todella mielelläni vastaan!

<3:llä Jenna