Blogi muuttopuuhissa

Eilen kuuluttelin sitä, kuinka onnellinen voi olla, kun oikea olkapää alkoi liikkumaan kunnolla 3 kuukauden jälkeen 🙂 Tänään olen onnellinen monesta asiasta, mutta myös siitä, että blogi muuttaa! 
Kuten tarkkasilmäiset saattoivat jo viime perjantaina huomata, Indiedays Inspiration -banneri hävisi blogin vasemmasta reunasta. Tämä siksi, että nyt on aika ottaa askel kohti uutta! Indiedays Inspiration -blogina oli ihan huippua olla. Paljon uusia juttuja, yhteistyötä sekä positiivista meininkiä 🙂 Kiitos siitä Indiedaysin ihanalle porukalle!
Kohta kunnossa! muuttaa siis FitFashion.fi -sivustolle. Aika huikeeta 🙂
Tässä vielä hieman tietoa FitFashion.fi:stä (teksti kopioitu suoraan ed. linkistä):
”FitFashion.fi on Suomen suurin urheilullisen elämäntyylin blogiyhteisö.

Sivuiltamme löydät suosituimmat urheilullisen elämäntyylin blogit, joiden elämänmakuisista tositarinoista löydät motivaatiota ja ideoita arkeesi. Pääset tutustumaan FitFashion-bloggaajiin tästä.

Huomasimme, että Suomessa on useita mielenkiintoisia ja persoonallisia bloggaajia, joita yhdistää intohimoinen suhtautuminen urheiluun ja hyvinvointiin. Näin syntyi idea koota laadukkaita blogeja yhdelle sivustolle, jolloin sinun olisi helppo löytää suosikki blogisi kätevästi yhdestä paikasta.

Urheilullinen elämäntyyli on FitFashionin bloggajien pääteema, minkä lisäksi blogit käsittelevät myös monia muita aiheita, kuten esimerkiksi muotia ja perhe-elämää.
FitFashion-bloggaajien postauksien virta jakaa postaukset neljään kategoriaan, jotka ovat treeniruokavaliomuoti ja elämäntyyli.”

Ihan tarkkaa siirtymisaikaa en osaa teille vielä kertoa, mutta piakkoin kuitenkin 🙂 Blogi ei tule muuttumaan suuntaan tai toiseen, mutta toki haluan kehittyä kirjoittajana kuin myös treenaajana sekä tsemppaajana!
Kun aika koittaa, löytyy Kohta kunnossa! vanhan osoitteen sijaan kohtakunnossa.fitfashion.fi -linkin takaa 🙂 Blogi tulee muuton jälkeen ohjautumaan automaattisesti uusille sivuille vanhasta osoitteesta, eli ei huolta ettet löytäisi perille 🙂 Myös facebook ym. sivut säilyvät samana!
Toivottavasti te ihanat lukijat jatkatte matkaa kanssani! Te olette juuri ne, jotka tästä bloggaamisesta tekevät mielekkään harrastuksen 🙂

Pus!
Jos haluat seurata treenejäni & höpinöitäni enemmänkin:
Tykkää >  Facebook
Seuraa > Instagram
Seuraa > Bloglovin
Tilaa & seuraa > Blogilista 
jenna

8 vastausta artikkeliin “Blogi muuttopuuhissa”

 1. hei onnea muutosta! Enpäs ookkaan ennen sun blogiin kommenttia jättänyt vaikka jo kuukauden päivät oon tätä seurannut 🙂 Pakko vaan sanoa että sun blogi kyllä kuuluu tonne fitfashionin blogiyhteisöön, tää on motivoinut mua erittäin paljon ja sun postauksia lukiessa tulee aina hyvälle tuulelle 🙂

  Löytyisikö sulta mitään ohjeita miten voisi alkaa harjoitella päälläseisontaa tai spagaatin venyttämistä? Noi kaksi asiaa on ollut aina sellaisia liikkeitä joita mä oon ihaillut, ja näin uuden vuoden kunniaksi päätin että tänävuonna mä opettelen molemmat tekemään!

 2. Hahah miten musta tuntuu, että meijän blogit kulkee hirveen samoja reittejä! 😀 Ehkä huomasitkin, että mun blogi siirtyi sinne parisen viikkoa sitten. Onnea onnea sulle 🙂
  doittoday.fitfashion.fi

 3. Voi kiitos ihanista sanoista <3 Tässähän ihan herkistyy!

  Varsinaisia "ohejeita" en ole vielä tehnyt kumpaankaan, mutta voisin ainakin tuohon spagaatin venyttelyyn laittaa pikapuolin muutaman liikkeen blogiin. Helpompi selittää kuvien kautta 🙂

  Päälläseisontaa varten kannattaa harjoitella alkuun keskivartalon syviä lihaksia. Niitä tarvitaan, jotta paketti pysyy kasassa! Kun siltä tuntuu, niin ensin suosittelen seinää/tolppaa vasten päälläseisonnan tekemistä ja siitä sitten pikku hiljaa vähentää tukea. Toivottavasti näistä oli alkuun jotain apua! Laitan tuon spagaativenyttelyjutun tekeille 🙂

  Ihanaa viikkoa sulle <3

 4. No oon miettinyt ihan samaa! Heh 🙂 Ja siis onnea sullekin!! Huomasin kyllä sun blogin muuton, mutta varmaan unohdin kommentoida 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta