Blogin uusi ilme!

Heip√§ hei! Kuten varmasti olette huomanneet, on blogissa uusi ilme ūüôā Mit√§s tykk√§√§tte? Min√§ tykk√§√§n kovin. Tosin pieni√§ korjauksia pit√§√§ viel√§ tehd√§. Valitettavasti en oo kovin loistava tuon koodaamisen kanssa, joten hetki saattaa kest√§√§, mutta hyv√§√§ kannattaa odottaa vai miten se meni? 

Muun muassa ”somenappulat” on viel√§ tulossa! T√§ss√§ kuitenkin pari t√§rkeint√§ linkki√§:

Loppuun viel√§ pakko v√§h√§n hehkuttaa! Eilen oli siis ekat treenit loman j√§lkeen ja viel√§ ”kevyesti” PT-valmennus ūüôā Tehtiin mulle jalkap√§iv√§n ohjelma uusiks ja ai ett√§ ku on tuntunut kivalta t√§n√§√§n! Huomenna varmaan menn√§√§n taas ihan ankkatyylill√§ ūüėČ Olin kyll√§ (kuten yll√§ olevasta kuvasta n√§kee) taas yht√§ punainen ku paloauto treenin j√§lkeen.. Mutta on se sen arvoista. Ja taas muistaa, miks siell√§ salilla oikein k√§yk√§√§n!
Päädyttiin siihen, että nyt aletaan sekä jalkojen että rintalihasten kuntoa vain ylläpitää eli massaa ne ei juuri enempää tartte. Mutta sitten selkä, hartiat ja kädet saa vielä kasvaa! Yläkropan treeni uusiks sitten ensi tapaamisella. En malta odottaa, hihii! Ja lopuks sain kokeilla yhtä siistiä juttua: nimittäin päälläseisontaa! Tosin tällä kertaa tankoa vasten, mutta ehkä joskus vielä ilmankin.. On kuulkaas aivan loistava keskivartalon hallintaliike!

Meen nyt syömään ja kasaamaan uutta keittiön pöytää!
Treeni-iloa, 
<3 Jenna
P.S. Ihanaa, että teitä blogin lukijoita on tullut taas lisää! Tervetuloa! Just te inspiroitte mua <3 Lukijaksi voi liittyä tuolta oikealta sivupalkista!
jenna

2 vastausta artikkeliin “Blogin uusi ilme!”

  1. Moikka! L√∂ysin blogisi Indiedays Inspirationin kautta ja tykk√§√§n! Uusi ulkoasu on my√∂skin kiva, jotenkin tosi selke√§ ūüôā Urheilen paljon ja olen aika vasta aloittanut k√§ym√§√§n kuntosalilla, t√§√§ll√§ on hyvi√§ treeniohjeita, kiitos niist√§! Me muuten asutaankin samassa kaupungissa ūüėÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta