Blogiuutisia

Varmaankin tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että Anssi ei ole viime aikoina näppikselle ja blogin pariin ennättänyt. Viime aikaiset kirjoitukset ja ideat ovat tulleet suurimmaksi osaksi multa ja tätä blogin sisältöä ja jatkoa ollaan jälleen mietitty enemmän. Mihin suuntaan lähdetään tätä viemään? Jatketaanko vai lopetetaanko? Jatketaanko kirjoittamista yhdessä vai erikseen? Jopas kuulosti viimeinen kysymys traagiselta!

Päädyttiin sellaiseen ratkaisuun, että jatkan kirjoittamista pääosin yksin. Anssi jää taustalle kuvaajaksi sekä vieraskirjoittajaksi. Tärkeä osa tämäkin <3 Mulla palo tuottaa tekstiä ja suunnitella postauksia on suurempi kuin Anssilla, ainakin tällä hetkellä eikä hän koe, että juuri nyt olisi teille sen kummempaa annettavaa. Eli palataan pääosin takaisin lähtöruutuun! Tykkäsin kyllä blogata yhdessä todella paljon, mutta kiinnostusten kohteiden ja harrastusten vaihtuminen on ihan tavallista ja Anssi aikoo keskittyä nyt enemmän itse treenaamiseen sekä kuulemma kitaran soitteluun 🙂 Aika näyttää onko tällä blogilla taas joskus kaksi kirjoittajaa, mutta nyt mennään näin! Tosin niitä vieraskynäkirjoituksia sekä pientä koostetta siitä, miten tavoite ”Mavessa 200 kg vuoden 2017 loppuun” sujuu odotan innolla!

Kun tuossa hetki sitten pohdittiin täällä blogin puolellakin tämän blogin kohtaloa sekä myös sitä, miten kahteen eri blogiin riittää inspiraatiota ja jaksamista, tuli kommenttia myös siitä, jos blogit yhdistäisi. En näe blogien yhdistymistä ainakaan tällä hetkellä mahdollisena, sillä Kohta kunnossa on kuitenkin todella vahvasti hyvinvointiin keskittyvä blogi. Ensimmäinen talo puolestaan painottuu lähes pelkästään sisustukseen, toki hieman mun persoonaa sekä kuulumisiakin välillä avaten. Eli tämä blogi jatkaa tällaisena, no.., sanotaan vaikka lifestyle- & hyvinvointiblogina. Luulen, että tulen taas kirjoittelemaan enemmän myös pohdintatyyppisiä tektejä ja yritän myös panostaa entistä enemmän valokuvaukseen. Treenijutut eivät täältä häviä, mutta luulen, että niitä tuon jatkossa hieman eri tavalla esille!

Tässä tällaiset kootut selitykset blogin jatkosta! Toivottavasti te jaksatte seurata mukana, sillä te lukijat kuitenkin teette tästä kirjoittamisen arvoista 🙂 Mitä mieltä muuten olette näistä uudistuksista? Kommentteja otan todella mielelläni vastaan!

<3:llä Jenna

jennaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta