Couples who train together…

Vaikka yksi blogin pääideoista on seurata mun elämäntapamuutosta, kuuluu siihen oleellisena osana Mr A. Aviomieheni. Kovinkaan paljoa en ole perhettäni esitellyt täällä, mutta koska Mr. A. on se, joka on saanut tämän treenikipinän, juuri siis kuntosalitreenikipinän, syttymään ja nyt se kipinä taitaa olla jo ainakin jonkin kokoinen liekki, voin kertoa tästä muutaman sanasen 🙂

Whatever it may be do it together.. we golf, cook, play basketball, just about everything. :)
kuva täältä

En ollut juurikaan edes ajatellut salitreenaamista ennen kuin me tavattiin vuonna 2008. Heti alusta lähtien tuli selväksi, että Mr. A. on treenannut salilla jo useita vuosia ja treeenaaminen on iso osa hänen elämäänsä. Ehkä reilu vuoden yhdessä olon jälkeen innostuin/uskalsin itsekin  kokeilemaan kyseistä lajia ja siitä lähtien treenasin vuoden verran aktiivisesti. Tähän aikaan en saanut salilla tukea kuin henkilökunnalta (asuimme siis vielä tuolloin eri kaupungeissa). Mutta kotona kuitenkin liikkeitä, painoja ja ruokavaliotakin jonkin verran pohdittiin.

Kun sitten tuli se hetki, että oli aika yhdistää kamat samaan osoitteeseen, alkoi myös yhdessä treenaaminen. Oli vuosi 2010. Elokuu. Muutimme Helsinkiin. Minä opiskelemaan ja Mr. A. töihin. Ostettiin molemmat kuukausikortit FIX:n kuntosalille ja alettiin käydä yhdessä salilla kolmisen kertaa viikossa. Me ei olla ikinä taidettu treenata samalla ohjelmalla, mutta silti toinen on aina tarvittaessa tsempannut, auttanut ja varmistanut liikkeissä. 

Porvooseen muutettuamme marraskuussa 2011 oli molemmuilla hetken tauko salilla käymisestä. Remontin takia. Mutta kun se oli valmis (no joo listat on vieläkin laittamatta 😉 ), alettiin ensin käydä meidän työpaikan pikkusalilla treenaamassa ja jossain vaiheessa tehtiin vähän laajempi kartoitus Porvoon kuntosalitarjonnasta. Päädyttiin sitten Porvoon kuntoklubille, jossa treenit jatkuu edelleen! 

Lähes joka kerta käydään edelleen yhdessä salilla, mutta saatetaan treenata hyvinkin paljon ”erillään”. Toinen on kuitenkin mukana ja auttaa tarvittaessa. Kotona yhteinen harrastus (varsinkin mun PT:n hankkimisen jälkeen) näkyy myös kokkailussa. Molemmat panostetaan tosi paljon siihen, että syödään terveellisesti ja niin, että syöminen tukee lihasten kasvatusta. Myös yksi iso laatikko keittiöstä on pyhitetty lisäravinteille. Ja taitaa niitä olla varastossa vaatehuoneen lattiallakin 😉 Vaikka ei nyt suurkuluttajia ed. olla, niin on se palari ja treenijuoma lunastaneet paikkansa meidän treeneissä.

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta