Ehdota meille treffi-ideoita!

Treenejä, kuulumisia ja nyt hitunen sitä parisuhdettakin! Viime treffeistä, siis sellaisista ihan oikeista, ei vain ”käydään ulkona syömässä” -tyyppisistä, on kulunut aikaa jo niin paljon, että ei edes muisteta koska viimeksi oltiin treffeillä. Ehkäpä viime vuoden alussa? Saattoi olla juuri vuosi sitten, kun päätettiin, että kerran viikossa käydään treffeillä. Tämä suunnitelma oli todella hyvä ja piti huolen siitä, että ainakin sen kerran viikossa tulee huomioitua toista astetta enemmän. No, sitten koitti kiireet talon parissa (helmi-maaliskuussa?!)  ja treffit jäivät.

Kuten varmasti tiedätte, etenkin liikunta on meille molemmille tärkeää sekä tietysti hyvä ruoka! Miksei myös uusiin paikkoihin tutustuminenkin. Nyt kaivataankin ideoita mitä kaikkea voisi treffeillä tehdä? Ehdottakaa meille erilaisia treffi-ideoita, jotka olisivat mahdollista toteuttaa suhteellisen pienellä budjetilla 🙂 Aina parempi, jos ideat ovat sellaisia, että eivät sido suoraan tiettyyn kaupunkiin (ellei se ole Porvoo, Helsinki, Vantaa, Tampere tai Jyväskylä 😉 ). Me aletaan toteuttaa teidän ideoita mahdollisuuksien mukaan ja kerrotaan treffeistä sitten täällä blogissa!

-J & A

P.S. Postauksen kuvat on Santorinilta viime elokuulta 🙂

***

Tsekkaa edellinen postaus: Arkikuulumisia

jennaa

2 vastausta artikkeliin “Ehdota meille treffi-ideoita!”

  1. Talvella on vaikeampi miettiä treffejä, kun ulkona voi olla liian kylmää, että siellä viitsii olla. Mutta ehkä pulkkaretki voisi olla hauska, erilainen treffi-ilta. Myös trampoliinipuistot ovat hauskoja paikkoja aktiivisuutta kaipaaville. Kivoja treffejä!

    • Tuo on totta, että näin talvella on hitusen haastavempaa keksiä tekemistä! Mutta sultahan tuli pari ihan loistavaa ideaa, kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta