Ehkä vähän lähti taas lapasesta

Niin siinä taas sitten kävi, että pidemmät vapaat saivat aikaan sen (tai ei ne vapaat kyllä tätä aiheuttaneet vaan ihan oma lusmuilu ja itsekurin puute), että ruokailujen kanssa lähti taas vaihteesta ihan lapasesta! Hyvin muuten huomaa, että kun salilla treenaaminen jää muutamaksi päiväksi, tai mun tapauksessa nyt koko viime viikko oli taukoa salilta, lähtee terveellisesti syöminenkin kaatumaan ja pian huomaa mässäävänsä melkolailla! Kyllä se treeni kulkee vaan niin käsi kädessä terveellisen ja treeniä tukevan ruokavalion kanssa.

Eilen ja tänään oon tahtomattani kärsinyt morkkiksesta. Kyllä! Vaikka joskus sanoinkin, että välillä on hyvä ottaa rennommin ja sen takia mulla se ”karkkipäiväkin” on, niin nyt myönnän että yli mentiin ja lujaa. Ihan perus ruuat (aamiainen ja päivällinen) olivat meidän miniloman aikana kunnossa. Mitä nyt päivällistä ennen tuli nautittua parina päivänä skumppaa ja ruuan kanssa pari lasia viiniä.. Mutta se lounas vaihtui kyllä useimmiten pullaan tai jätskiin ja jäi ne muut välipalatkin pois. Jos sitä siideriä ei välipalaksi lasketa!? Niin ja iltapalaksi söin jonain iltana lettuja, mutta onneksi parina iltana ihan normaalinkin iltapalan.  Eli rytmikin nyt oli vähän mitä sattui. Määrissä ei mitään älyttömyyksiä ollut, ei tullut kitattua sitä skumppaa, siideriä tai viiniä kuin lasi silloin tällöin eikä nyt muitakaan herkkuja ylenmäärin, mutta useasti kuitenkin.

aamiainen

mansikat sitruunapiirasSuurempia ei tietenkään kannata itsesäälissä velloa ja tärkeintä onkin taas ottaa itseään niskasta kiinni ja palata takaisin normaaliin ruokavalioon sekä -rytmiin. Oon ollut niin väsynytkin taas koko ajan, että ei enää tällaista kiitos! Se yksi herkkupäivä viikossa toimii ainakin mun kohdalla enemmän kuin hyvin ja nyt ei onneksi edes tee mieli mitään herkkuja, joten tästä on taas suunta ylöspäin, ja jo eilen ruokailut sujuivat täysin ruokavalion mukaan  🙂

Miten sitä oppisikin pitämään sen ruokarytmin myös lomien aikaan? Ei se pieni herkkuhetki silloin tällöin lomalla asioita varmastikaan pahenna, jos muuten noudattaisi sitä normaalia ruokavaliota. Tässäpä jälleen yksi uusi opeteteltava juttu!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta