Ei syksyllä tarvitse synkistellä!

Syyskuu on monta vuotta tarkoittanut mulle sitä, että se surullisen kuuluista syysväsymys alkaa tuntea oven raosta ja kaikki kiva hiipuu kesän jälkeen, kun tylsä ja pimeä vuodenaika valtaa taas maan.

Tänä vuonna päätin, että en anna valtaa syysväsymykselle enkä ala synkistelemään ja elämään pimeän mukana. Tänä syksynä aioin olla virkeä vaikka valo väheneekin. Aioin elää ”täysillä” ja kokea uusia juttuja sekä fiilistellä tästä uudesta uskaliaammasta luonteenpiirteestäni. Ja aion edelleen.

Miksi juuri syksyn tullessa pitäisi vaipua johonkin horrokseen? Miksi olen aiemmin sellaiseen vaipunut?! Luonto hiljenee talviunille, mutta pitääkö ihmistenkin?

Syksy voisikin olla se aika, kun aloitat jotain uutta. Näinhän se usein onkin, ainakin koulut alkavat ja monet kurssit ym. sellaiset. Allekirjoittanut on aloittanut vähän opiskelua sekä juuri sitä itsensä valmentamista pois näistä hölmöistä stereotypioista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VoimaMinä-valmennus* osui juuri oikeaan aikaan, syyskuulle. Valmennus on loppu suoralla ja se on antanut tehtäviä, jotka ovat pistäneet ajattelmenaan asioita syvällisemmin. Tehtäviä, joita kokeilemalla on huomannut, että rutiinit on tehty rikottaviksi. Tehtäviä, joiden avulla on löytänyt virtaa ja huomannut väsymyksen pienenevän. Tehtäviä, jotka ovat opettaneet itsestä paljon.

Juuri tätä kaipasinkin syksyn startiksi! Tämä syksy kun ei ole se kaikista tavallisin esimerkiksi juuri rakennusprojektin ja sen tuoman pienen stressin ja kiireen myötä. Nyt kuitenkin huomaan, että stressi ei pitkälle kanna, päinvastoin. Ja tämän vuoksi pitää yrittää mennä rennolla asenteella raksaprojektit sun muut 🙂

Olen hiljalleen oivaltanut myös sen, että treenauksen ja terveellisen ruokavalion sekä löhöilyn ja herkuttelun välille voi löytää balanssin, jolloin stressitasot ja pakkosuorittaminen pienenevät ja tilalle tulee rento tekeminen! Vielä kun saisi treenirytmin takaisin normaaliksi, niin tämähän alkaa näyttää erittäin loistavalta syksyltä 🙂
Miten sinä koet syksyn tulon ja valon vähenemisen? Vaikuttavatko ne mielialaasi ja tekemisiisi, jos niin miten? 🙂
<3:llä Jenna
P.S. Uusi VoimaMinä-valmennus alkaa 19.10, suosittelen valmennusta todella lämpimästi! Koet varmasti yhtä hienoja ahaa-elämyksiä kuin minäkin 🙂 VoimaMinästä voit lukea lisää voimamina.fi:stä.
* VoimaMinä-valmennus saatu yhteistyössä MT Personal Trainingin sekä GreenStreetin kanssa

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta