Elokuu – aika ryhdistäytyä

Kuukausi vaihtui ja nyt on hyvä aika allekirjoittaneen lopettaa lomamoodi ja palata takaisin siihen tavalliseen arkeen. Arkirytmiin. Ryhdistäytyä! Yritin tätä jo viime viikolla ja melkolailla ainoa muutos oli siinä, että kävin normaalisti töissä. Tosin aikaiset aamuherätykset olivat haastavia ja illalla kukkui ties kuinka pitkään, joten aikas väsyneellä fiiliksellä mentiin.

Viime viikolla kävin tasan kerran tekemässä salitreenin ja agilitykin jäi kipuilevan polven takia. Näiden lisäksi haastetta toi syömiset, joissa nyt onneksi mentiin jo parempaan suuntaan ja herkuttelua oli vain pe-su välisenä aikana 😉 Miksi se lomamoodi jääkin niin helposti päälle ja miksi sokeri koukuttaa niin perkuleen nopeasti?

DSC_2661

DSC_2682DSC_2699

 

Kaiken laiskottelun lisäksi jonkinlainen kesäflunssa yrittää iskeä. Toivottavasti jää vaan yritykseen ja tässä ollaan pian täydessä iskussa!

Pienellä suunnittelulla salitreenit, agility, lenkkeily ja joogakin toivottavasti mahtuvat jälleen mun viikkorytmiin. Niin ja tää bloggauskin! Liikuntaa lisäämällä ruoka maistuu paremmin, unenlaatu paranee ja täten varmasti ihan yleinen fiiliskin 🙂

Sanotaan, että ensimmäinen askel parantumiseen on ongelman myöntäminen. Okei, nyt oon myöntänyt mun ”ongelman”, joten tästä ei voi suunta olla kuin ylöspäin. Jo loppuu laiskottelu ja alkaa sellainen sopivasti suunniteltu, mutta silti hitusen rento arki 🙂
Aktiivista viikon alkua,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta