Endorfiinipuutos

Oon mietiskellyt viime päivinä sitä, miksi ei mikään huvita. Siis ei oikein kiinnosta/huvita pitää kotia kunnossa, tehdä ruokaa taikka siivota. Ei kiinnosta lähteä salille eikä sen paremmin tehdä muuta kuin olla möllöttää. Tämä fiilis alkoi varmaan pari viikkoa sitten ennen lomaa. Olisiko ollut joku lomastressi, joka puhkesi? 

Aamu alkoi näillä, kurkkukipu pois!

Ennen talvilomaa olin 4 päivää yksin kotona ja tämä tarkoittaa tietysti sitä, että hoitaa kotihommat, kokkailut, koirien lenkit ja kaiken muun. Lisäksi vielä hoidin pakkaamisen lomaa varten, jotta oli sitten helppo lähteä heti töiden loputtua matkaan. Hommaa oli niin paljon, että ei ehtinyt juuri mitään muuta kuin tehdä vaan asioita ja mennä nukkumaan. Herätä ja aloittaa taas. 

Loma tuli kyllä hyvää saumaan ja sai kyllä levättyäkin kaikkien aktiviteettien ohessa 🙂 Ainakin mieli sai lepoa! Lomalta palattua kävin salilla työmatkan ohessa ja oli taas niin ihanaa treenata 🙂 

Työmatkan jälkeen taas väsymys ja tylsistyminen liikkumiseen palasi eikä sinne salille saanut itseään sitten millään :/ Onneksi mun tsemppaava PT palasi lomaltaan ja sain ajatuksia herättävän viestin tänään ja taas sain tsemppausta ja lähdin salille! Kiitos Monna jälleen kerran 🙂 Näitä hetkiä varten tarvitsen erityisesti jonkun, joka opettaa, että miten ajatellaan silloin, kun heikko hetki yllättää!

Kuvat yhtä tärähteneitä ku niissä esiintyvä henkilö 😀

16 kg kp! 🙂

 Eli otsikko? No, ehkä tämä kaikki tylsistyminen ja ”ei kiinnosta lähteä minnekään tai tehdä mitään” johtuvat siitä, että mieli on tottunut saamaan sitä endorfiiniä. Kun vaan lojuu sohvalla ja päästää ne huonot ajatukset ja tunteet liikkeelle, ei lähde salille (tai tee jotain muuta liikunnallista tms.), ei sitä ihanaa mielihyvänhormonia saa ja tulee ikään kuin puutostila. Tämän kun sai tänään katkaistua, niin jo muistaa, että miksi tätä tekee!

Lämmittelysarjaa

Se loistava fiilis, joka treenaamisesta ja siitä, että saa nostettua painoja tai toistomääriä tulee, on jotain tavoittelemisen ja muistamisen arvoista 🙂 Tällaisia juttuja olen tänään pohdiskellut ja päättänyt, että muistan, mitä olen tavoittelemassa (sitä unelmieni kroppaa ja hyvää oloa), jos heikko hetki iskee!

Salille vaan vaikka laiskottaisi!

<3 Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Endorfiinipuutos”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta