Every day is a new challenge to become the person you want to be

J:

”Olis kiva osata sitä ja tätä” ”Olis kiva käydä siellä ja siellä” ”Olis kiva olla sellainen ja sellainen” ”Olis kiva tehdä sitä ja tätä…”

Usein meillä on tavoitteita ja haaveita. Nämä voivat koskea omaa osaamista, ulkonäköä, harrastuksia, kokemuksia. Oikeastaan mitä vaan. Usein kuitenkin myös huomaa sen, että sitä vaan elää siinä omassa pienessä ”oravanpyörässään” päivä ja viikko toisensa jälkeen. Haaveet ja tavoitteet ovat alitajunnannassa ja kulkevat mukana, mutta niitä ei aktiivisesti toteuta. Kyllä sitä ehtii sitten myöhemminkin.

Kuulostaako tutulta? Allekirjoittaneelle ainakin. Välillä on mielestäni hyvä pysähtyä ja kuulostella näitä. Kirjoittaa vaikka niitä ylös ja miettiä haluaako niitä oikeasti tavoitella. Jos, niin suosittelen järjestelemään arkea (tai asioita) ainakin hieman siihen suuntaan, että tavoitteita kohti voisi pyrkiä ja haaveita toteuttaa.

Omat tavoitteeni esimerkiksi kuntosalitreenien suhteen ovat edelleen olemassa, mutta hetkellinen kiire on ajanut toteuttamisen ohi. Onneksi elämä alkaa jälleen helpottua ja uskon, että tavoitteisiin päästään tässä syksyn mittaan! Ainakin osaan niistä. Mitä kaikkea nämä tavoitteet sitten ovat, siitä lisää toisella kertaa 🙂

// Look from the title!

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta