Farkkujen uusi elämä

Tässä salitreenaamisen yhteydessä tulee auttamatta eteen lihastenkasvu. Tämähän on yksi tavoitteistani, joten ei auta surkutella! Kuten ehkä tarkkasilmäisimmät edellisen postaukseni kuvista huomasivat, on ainakin reisiin ja hieman käsiinkin tullut sitä massaa. Lihasta, haluaisin uskoa. Tämä lihastenkasvu johtaa siihen, että vaatteet tuolla kaapissa kutistuvat.. Housut nopeiten.

Oon aina ollut enemmän sellainen farkkutyyppi kuin vaikkapa hameita käyttävä. Tosin viime kesänä hameet on vallanneet alaa vaatehuoneesta, mutta silti ne tutut ja turvalliset farkut toimii. Ja etenkin töissä on käytettävä housuja, ihmettelisivät varmasti, jos tulisin sinne rasvaiseen ja työkalujen täyttämään labraan hame päällä 😉 haha! Vapaa-ajalla sitten treenitrikoot ja collarit toimii, mutta vähän virallisemmissa yhteyksissä ne farkut.


No, kuten mainitsin. Farkut pienenee, mutta yleensä vain reisistä. Ja en halua joka toinen kuukausi käydä ostamassa uusia, koska saattaa taas tulla hetki, että nekään ei sitten mahdu päälle, keksin ainakin vielä lämpimille syyskeleille sopivan keinon suurentaa jo ahtaaksi käyneitä housuja. 

 

Vinkki on niinkin yksinkertainen, kuin ota sakset käteen ja katso mistä kohtaa housut puristaa eniten. Sitten eikun leikkaamaan! Aika rokkihenkiset noista nyt sit tuli, mutta tykkään 🙂 Eikä purista enää! 
Tänään olisi tarkoitus tehdä rinta-selkä -treeni ja tehdä ensi viikon liikuntasuunnitelma. Ensin kuitenkin leikkaamaan nurmikkoa 🙂 
Ihanaa sunnuntaita!
<3 Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta