Fitness Classic 2014 & muuta mukavaa

Viikonloppu on taas ohi ja uusi edessä! Ja niin, vain 3 päivää töitä ja sit 4 vapaata, huippua! Pieni loma tulee kyllä tarpeeseen 🙂 Lauantai alkoi mukavasti Märskyssä PT:n kanssa. Sain uuden saliohjelman, jeejeejee! Oon ihan fiiliksissä ja tänään pääsin heti testaamaan rinta-ojentaja -treenin, siitä lisää myöhemmin 🙂 Muistutus teille ihanat lukijat: jos salitreeni alkaa tökkiä eli jos ei vaan ”huvita” enää mennä sinne salille, vaihda heti ohjelmaa! Turha jäädä maahan makaamaan, jos apu on suht helposti saatavilla 😀 pitäiskö vähentää noita !!! – merkkejä ja hymiöitä?! :D:D:D 

No joo.. Oon ollut vähän väsynyt tässä viime aikoina. Koira mm. herättänyt keskellä yötä, jonka vuoksi ei oo noi unetkaan menneet ihan nappiin. Mutta lauantaina oltiin illalla juhlimassa ihanan ystävän 25-vuotis synttäreitä 🙂 Novelle-linjalla menin eikä baariinkaan lähdetty Mr. A:n kanssa, mutta voin sanoa, että ”ilman viinaakin voi olla hauskaa”! Alkoholi ei oo enään kuulunut mun jokaiseen viikonloppuun, minkä ansiosta on sunnuntaisinkin virkeä ja voi vaikka käydä salilla tai pitkällä lenkillä.

Messujen ostokset

Sunnuntaina oli siis Fitness Classic 2014 -kilpailut Kulttuuritalolla Helsingissä. Siis kisat olivat kaksipäiväiset, la-su, mutta oltiin siellä vain sunnuntaina. Oli aika jännää nähdä vaikka ja ketä tyyppejä! Siellä oli Jutta Gustafsberg, Bull, Oona Tolppanen, Anna Virmajoki, Fitfarmin tyyppejä, joiden nimiä en nyt muista, Ari Kokkonen ja listaa vois jatkaa jos ois hyvä muisti 😉 Mukavaa oli myös nähdä Too big to be mee -blogin kirjoittaja Anna (vaihdoin pari sanaa ja on se kyllä vaan sillain positiivisesti outoa, kun on seurannut jonkun blogia pitkään ja sitten kun näkee livenä niin hmm… no sitä on vaikea kuvailla, mutta kiva oli nähdä!). Myös Voimariini -blogin kirjoitta Marikin siellä näkyi olevan 🙂
Sunnuntaina ensin kisattiin fitness-kilpailu. Osallistujia oli vain 3 ja harmittavasti Eveliina Tistelgren sairastui eikä tämän vuoksi kisannut. Oli kyllä mun ennakkosuosikki, mutta toivottavasti pääsee sitten toisella kertaa näkemään mimmin suorituksen! Fitness on kyllä vauhdikas laji vapaaohjelmallaan ja kaikki kolme olivat tosi hyvässä kunnossa. 

Essi Sarja, Pro Elite Team, Jyväskylä, SM1., kuva bodylehti.fi

Essi Sarja, Pro Elite Team, Jyväskylä, SM1., kuva bodylehti.fi

Jos et muuten muista, että mitä nämä kaikki fitness-lajit ovatkaan, niin käyhän lukemassa tuolta: Siis mikä ihmeen fitness? 

Toisena lajina oli body fitness. Taso oli kyllä erittäin kova tässäkin sarjassa. Body fitness on kyllä ehdottomasti mun suosikki laji! Joku siinä vaan vetää puoleensa, saattaa olla se, että omat tavoitteeni ovat vähän tuonne body fitness-kuntoon päin 😉 Sara Liimatta kilpaili myös +168 senttisten luokassa ja saavutti hienosti SM 4. sijan! Onnea Sara vielä kerran! Saran blogi on yksi, joita olen seurannut tiiviisti reilu vuoden ja vaikka en häntä henkilökohtaisesti tunnekaan, oli fiilis loistava, kun mimmi saavutti 4. sijan depyyttikisassaan!

Body fitness +168 cm, kuva bodylehti.fi
Tällainen selkä lähti tilaukseen! Kuva bodylehti.fi
Päivän kolmas laji oli sitten pinnalla oleva bikini fitness. Taso bikinikisassa oli ehkä vaihtelevampi kuin edellisessä kahdessa. Osa kilpailijoista oli mielestäni jopa lähes body fitness tasoa. Bikinin takaposeerausasentoa ovat monet minulta kyselleet ja ihmetelleet, että miksi sitä peppua pitää tuolla lailla näytellä?! No vastaus on siis se, että se nyt vain kuuluu lajiin ja on yksi poseerausasennoista. Siinä nähdään hyvin pohkeet, takareidet, toki se peppu sekä koko selkä (jos tukka ei ole edessä).

Bikinifitness takaposeeraus, kuva bodylehti.fi

Kaikenkaikkiaan mahtavat kisat ja se meininki ja huuto, ai että! Oli kyllä aika huippu päivä 🙂 Kisatulokset ym. voit käydä lukemassa www.bodylehti.fi.

Multa on kyselty viime viikkojen aikana useasti, että koska alan kilpailla. En oo ajatellut kilpailemista vielä eikä sunnuntainakaan kisakärpänen päässyt puremaan vaikkakin kilpailijat olivat ihan huikeita ja meininki mahtava. Kilpaileminen vaatii kuitenkin ihan oman aikansa ja aika suuren osan elämästä (n. puoli vuotta massakautta ja puoli vuotta dieettiä). Viikosta sen 6 päivää 7:stä. Tällä hetkellä kilpailen itseäni vastaan, yritän koko ajan kehittyä salilla treenaajana, saada treenipainoja ylös sekä myös omaa painoani ylös lihasten kautta. Mutta aina pitää tietysti muistaa että ”never say never” ja luulen, että katson tuota kisaamista sitten vuoden päästä uudestaan 🙂 Toivon, että ihmiset ymmärtävät sen, että sitä voi käydä salilla ja kehittyä ilman suurempia ”virallisia” kisatavoitteitakin!

Oliko joku teistä katsomassa kisoja? Ja jos oli, niin löytyikö suosikki ja mitä muuten piditte? 🙂

Illalla oli mukava vetää trikoota päälle, avata tukka ja rentoutua 🙂

Aktiivista viikon alkua

<3 Jenna

P.S. En taida vähentää ! ja 😀 🙂 kuiteskaa 😛 Miten muuten voi kuvailla esim. sen huudahduksen? hihihii

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta