Hallussa! Samsung ShowCase Challenge @ TFW

Odotin innokkain ja hieman jännittynein fiiliksin tän viikon torstai-iltaa. Tiedossa oli mun eka bloggaajatapahtuma. Samsungin järjestämä Samsung Show Case Challenge TFW (Training For Warriors) Helsinki -salilla. Joo siis sillä ”Elastisen salilla” 😉 

Saavuttiin kaverini Riikan kanssa paikalle hyvissä ajoin ja odoteltiin, että päästään aloittamaan treeni. Ensin Samsungin väki esitteli itsensä ja tämän  jälkeen kuultiin loistavien TFW:n coachien Johannes Hattusen sekä Petri Rasasen esittelyt.

Samsung Show Case Challenge -treeni alkoi lämmittelyllä. Tehtiin erilaisia X-hyppyjä ja alusta asti tuli selväksi, että ääntä pitää lähteä ja paljon! Lisäksi alkuun oli kaksi eläinliikettä, jänis sekä pikku karhu. 
Lämmittelyjen jälkeen testattiin quick step -liikettä. Kädet liikkuu 90 asteen kulmassa ees taas ja jalat tikkaa lyhyttä askelta eteenpäin, nopeesti. Hyvin sai lavat kyytiä! Varsinainen treeni koostui kahdesta liikepatterista, joissa molemmissa oli 3 liikettä. Quick step ensimmäisenä, sitten burpee sekä lopuksi russian twist. Näitä kolme kierrosta ja sitten toinen liikepatteri, jossa burpee tehtiin kuntopallon kanssa ja russian twist 5 kg:n kiekko sylissä. 
Ennen pattereita meidät jaettiin pareiksi ja toinen vuorollaan teki ja toinen toimi valmentajan roolissa. Valmentaja kannusti ja huusi minkä pystyi! Jo pelkkä kannustaminen otti koville, haha! Mutta oli kyllä älyttömän hyvä treeni ja ainakin tuli annettua kaikkensa! Illalla oli vaikea saada unta, kun adrenaliinit jylläs ja vielä aamullakin olin ihan fiiliksissä! 

Jonna vahtii, että tulee tehtyä oikein 🙂
Suosittelen kyllä kaikille tuota TFW:n treeniä. Meininki on kyllä sellainen, mitä harvoin tulee missään vastaan 😉 
”TFW yhdistää erityisellä tavalla sekä kehon että mielen harjoittamisen ja tarjoaa välineen kaikille niille, jotka haluavat parantaa kuntoaa, suorituskykyään tai yleistä terveyttään -henkistä vahvuutta unohtamatta.  
TFW:n erottaa muista metodeista sen kokonaisvaltainen lähestymistapa harjoitteluun. Se yhdistää monipuolisen lämmittelyn, nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun sekä henkisen- ja ravintovalmennuksen ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Kaikkia harjoittelun osa-alueita ohjaa filosofiset toimintaperiaatteet, jotka luovat pohjan TFW-metodille. Lopputuloksena on monipuolinen, turvallinen ja tehokas periaatekeskeinen harjoitusohjelma, jonka avulla jokaisen on mahdollisuus saavuttaa tavoitteensa ja toteuttaa unelmansa!” (www.tfwhelsinki.com)

Treenin jälkeen naamat punaisina saatiin kuulla smoothie- ja palautusjuomavinkkejä ihanalta Jaakko Halmetojalta sekä maistella paria erityyppistä smoothieta. Toinen marjaisa ja toinen lämmin suklaasmoothie. Sain kyllä niin monta hyvää vinkkiä, että blenderi tulee varmasti laulamaan entistä useammin meidän keittiössä!

Saimme infoa myös Samsungin uudesta ShowCase -jääkaapista. Siinä on sekä jääkaappi että pakastin vierekkäin sekä edessä myös vesiautomaatti ja jääpalakone, siistiä 🙂 Mikä tekee sitten tästä jääkaapista erilaisen? Jääkaappiosassa ovi on kaksiosainen. Eli kun avaat ensimmäisen oven, saat kätevästi napattua mukaasi vaikka smoothien tai hedelmän. Tässä ensimmäisessä ovessa on koko oven korkeudelta lokeroita, jotka pystyy näppärästi myös vetämään ulos. Ja kun avaat vielä tämän tokan oven, pääset ns. normaaliin jääkaappiin. Jääkaapissa on myös liikuteltavia hyllyjä, joiden syvyyttäkin voi säätää. Näin saadaan mahdollisimman käytännöllinen tila ja korkeatkin pullot mahtuu näppärästi kaappiin. Jääkaappi sopii myös isommallekin perheelle, sillä jääkaapin nettotilavuus on 394 litraa ja pakastimen 176 litraa. Eikä ulkonäkö ainakaan mun mielestä oo huono 😉 

Mukaan saatiin vielä vähän superfoodeja sekä kuulokkeet, tulee kyllä tarpeeseen! 

Käykää ihmeessä tutustumassa TFW-saliin!

Ihanaa perjantaita, 

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta