Hankala alku

Nimittäin tälle viikolle! Miten voikin olla näin väsynyt? Eilinen meni aika lailla koomaillessa, kotiin ajaessakin välillä havahduin, että ”ai, oonkin jo tässä!” .. ei hyvä ei.. Tänään olisi sitten niin tehnyt mieli vaan jäädä peiton alle ja nukkua koko päivä! Sain kuitenkin itseni vaivoin ylös puoli kasilta 😛 Kiitos liukuvalle työajalle !

Eilen pidin palautumis päivän viikonlopusta (heheh, joo no ei tullut kuppia otettua, mutta silti oli ihan kiva vähän huilata näin viikon alkuun 😉 ). Tänään olikin sitten taas agilitytreenit ja Feri kulki tosi hyvin! Ohjaaja puolestaan sekoili, mutta oppimassahan siellä ollaan 🙂 Ollaan kyllä edistytty mukavaa vauhtia ja toivottavasti edistytään jatkossakin.

Uus ruokavaliokin alkoi eilen. Kauppakärrryn ilme oli vähän erilainen kuin ennen, muun muassa kasvisten ja vihannesten määrä nimittäin varmaan kolminkertaistui (ainakin) tässä uudessa ja oikesti terveellisessä ruokavaliossa! Ihanaa, kun on joku joka sanoo, että nämä syöt 🙂 Elämä helpottuu mukavasti ! Nälkä kuitenkin on vaivannut aina iltapäivällä, joten siihen toivottavasti tulee piakkoin muutosta ruuan lisäämisen muodossa. 

Tänään piti vielä agilityn jälkeen lähteä salille, mutta ei mitään toivoa.. Olisin varmaan nukahtanu siihen jalkaprässiin ja herännyt huomenna 😀 Mutta nyt on tehtävä ryhtiliike ja mentävä kohta nukkumaan! Huomenna ja torstaina sitten salille ja jonnekin viikonloppuun pitäisi se vika salitreeni saada ujutettua. 

Tsempatkaa hyvät ihmiset! Täällä koomaillaan nyt iltapalalle ja huomenna toivottavasti pirtein fiiliksin sitten taas 🙂 

Öitä toivottaa Jenna!

PS. Kuvat ei oo tältä päivältä 😛

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta