Häppeninkii

Olipas viikonloppu taas jälleen kerran! Oon ihan poikki!

Ekaksi perjantaina oli työkaverin eläkkeelle lähtö bileet Hommanäs Gård:issa Porvoossa. Saunomista, paljuilua (ite en kylläkään käynyt saunassa enkä paljussa :P), ruokaa ja vähän juomaakin.. Hieno paikka oli kyllä tuokin!  Sitten ajoissa kotiin ja nukkumaan, jotta jaksoi lauantaina herätä pakkaamaan.

Otettiin lauantaina aamupäivällä siis suunnaksi Turku! (Tamperelaiset: ei se vieläkään uponnut, sori!) Ivan jätettiin Vantaalle hoitoon ja Feri lähti mukaan reissuun, koska tänään (sunnuntaina) oli vuorossa Turun kv-näyttely.  

Olin varannut Caribia-kylpylästä (Break Sokos Hotel Caribia) meille huoneen, johon myös koira oli tervetullut. Salikamat ja uikkarit oli tietysti mukana ja päivälenkin jälkeen suunnattiinkin salille ottamaan vähän lämpöä. Tein etureisi-vatsa -treenin ja nyt on kyllä vatsalihakset kivasti kipeet 🙂 Etrureisiä en viittinyt ihan kovin paljoa rääkätä, sillain sopivasti kuitenkin, koska tänään piti pystyä esittämään Feri näyttelyssä. Salin jälkeen käytiin sitten polskimassa kylpylän puolella 🙂

Eskimo lenkillä

Tämmöinen kirkko löytyi

Ja  ”wanna be Porvoo” aittoja
Paavo Nurmi juoksi kuntosalin seinällä

Jalkaprässiä keskittyneesti

Ferillekin oli omat herkut hotellin puolesta 🙂

 Kuntoilujen jälkeen käytiin syömässä Havanna-ravintolassa, joka oli hotellin alakerrassa. Tällä kertaa en kyllä miettinyt yhtään mitään tiukkoja ruokavalioita (enkä tiiä mietinkö kohta enää ollenkaa.. tuntuu, että tää projekti on nyt tyssännyt pahemman kerran.. tästä lisää tulevaisuudessa ja nyt takaisin asiaan)! Vaan ihan vaan tilasin mitä teki mieli 🙂 Eli alkuun ihanasti chilillä maustettu raputoast, pääruuaksi halloumjuusto kanaa kasvisten kera ja jälkkäriksi omenapaloilla täytetty ohukainen ja vaniljajäätelöä. Nami!

Sunnuntaina sitten oli Ferillä näyttely Turun Messu ja Kongressikeskuksessa. Tuloksena oli ERI (eli paras laatuarvostelu), mutta ei SA:ta (eli SERTin arvoista). Mukavaa meillä kuitenkin oli ja hyvä ja iloinen fiilis kehässä! 

Alla vielä parit kuvat kotimatkalta! Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa ja energistä alkuviikkoa!

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta