Harjakaiset

Niin siinä vain kävi, että meidän talo on nyt pystyssä! Mr. A. sanoi perjantaina, että vaikutin siltä kuin olisin vetänyt kilon karkkia ja voittanut lotossa 😉 Eli olo oli sanoin kuvaamattoman energinen ja onnellinen, ”ihan vain siksi”, että unelmista tuli totta melko nopeaa tahtia!

Taloprojektikuulumisia en olekaan kertonut teille hetkeen. Pohjatyöt tehtiin viime vuoden puolella sulaan aikaan ja valu ehti kuivaa muutaman viikon ennen kuin talvi iski kovalla kädellä. Eli kerrassaa hyvään saumaan ehtivät pohjat tehdä 🙂 Tammikuussa ei tapahtunut juuri mitään, muutamia tarvikkeita tontille toimitettiin ja tammikuun vikalla viikolla alkoivat kattotyöt ilmojen lauhtuessa. Meidän talossa tehtiin katto ennen kuin seinäelementit tulivat tontille. Katto nostettiin valmiina sitten vain hetkeksi sivuun ennen paikoilleen asettamista 🙂 Näppärää!

Viime viikon torstaina elementit sekä modulit eli 3 lähes valmista huonetta (keittiö, khh/wc sekä yläkerran kylppäri + sauna) saapuivat rekoilla tontille sekä nosturikin tuli etupihalle. Perjantaina aamulla taloa alettiin kasaamaan kuin leegotaloa ja me käytiin muutamaan kertaan päivän aikana ihmettelemässä meininkiä! Illalla puoli seiskan aikaan talossa oli katto päällä ja talo yllättävän valmis 🙂 Siitä se nyt hiljalleen alkaa sitten edetä ja huhtikuun tienoilla pitäisi alkaa olla muuttovalmista. Ei tuota kyllä vieläkään pysty käsittämään, että meille oikeasti on tulossa oma talo. Toivottavasti joskus tämän asian onnistuu sisäistämään!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantaina vietettiin Mr. A:n siskon sekä hänen miehensä kanssa harjakaisia sekä tämän ihanan parin vuosipäivää. Kokkailtiin pitkän kaavan mukaan ja parannettiin maailmaa 🙂

****

Illan menu

Chilimarinoituja jättikatkaravun pyrstöjä salaattipedillä

Naudan sisäfilettä itse tehdyn valkosipulivoin sekä bataattiranskalaisten kera

Vaniljapannacottaa granaattiomenan, appelsiinin sekä hunajan kera

***

Tällaista tänne kuulunut viime viikon aikana! Treenejä ei viime viikolla kertynyt kuin pari, mutta tällä viikolla ehtii taas niidenkin pariin paremmin 🙂
Mukavaa keskiviikkoa ihanat,
<3:llä Jenna
Seuraava postaus: Treenikooste viikot 4 & 5

jenna

2 vastausta artikkeliin “Harjakaiset”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta