Helppo ja herkullinen arkiruokaresepti

Kiitos eilisten agilitytreenien sekä Suomen pelin, en saanut vielä Rooma-postausta kasaan, mutta se tulee kyllä vielä 🙂 Kokkailin eilen ennnen treeniä pikaisesti ruokaa itselleni miehen ollessa kipeä (olisko sitä miesflunssaa 😉 ) ja tämä resepti pääsee taas helppojen ja nopeiden reseptien listalle!

kanaa_ja_quinoaa kanaa_ja_quinoaa2
Kanaa & quinoaa

  • Kanan ohutleikkeitä 
  • Quinoaa
  • Kesäkurpitsaa
  • Salaattia oman mielen mukaan
  • Suolaa, pippuria
  • Oliiviöljyä tms.

Laita vesi kiehumaan ja kaada quinoat kulhoon. Itse mittaan yleensä 1 dl quinoaa, josta saan n. 3 annosta. Kaada kuuma vesi quinoan (miten hi***sa taipuu monikko tästä sanasta?! quinoiden?! haha!) päälle ja hämmennä hetki. Valuta vesi pois siivilässä. Lisää quinoat kiehuvaan puhtaaseen veteen kattilaan ja anna kiehua n. 15 minuuttia. Tässä välissä laita paistinpannu kuumenemaan ja pese kesäkurpitsa ja siivuta se noin 0,5 cm paksuisiksi siivuiksi. Paista kesäkurpitsan siivuja hetki oliiviöljyssä, mausta suolalla. 

Anna pannun olla edelleen päällä, kun kesäkurpitsat ovat valmiit. Lisää hieman öljyä ja ala paistaa kanoja. Mausta mielesi mukaan esimerkiksi suolalla ja pippurilla. Tässä vaiheessa quinoat ovat varmasti jo valmiit. Valuta ne siivilässä ja kaada kulhoon tai takaisin kattilaan. Lisää hieman suolaa mausteeksi. 

Valmista vielä salaatti ja kasaa annos. Valmis nautittavaksi 🙂
Herkullista päivää,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta