Heviä

Aamulla muistin vihdoin punnita itseni ja hahaa: paino on noussut 1,5 kg 1,5 kuukaudessa eli nyt 57 kg 🙂 Eli viimeksi taisin punnita itseni syyskuussa 
http://kohtakunnossa.fitfashion.fi/2013/09/14/unelmia-ja-toimistohommia/. Tavoitteeksi olen asettanut painon 58,5 kg jouluun mennessä ja siitä sitten hitaasti mutta varmasti ylös päin! Kyllä tuon pienenkin painon nousun voi jo havaita tai ainakin kropan kiinteytymisen. Mukavaa, kun alkaa treenaaminen tuottaa tulosta. 

Tiistaina käväisin ensin agilitytreeneissä Ferin kanssa ja sen jälkeen lähdimme vielä treenikaverini Sadun kanssa salille. Treenasin ojentajia sekä olkapäitä. Olkapäille jälleen pystypunnerrusta, vipunostoja eteen ja sivulle sekä takaolkapäitä, kaikki pikkupainoilla ja pitkillä sarjoilla. Varmaankin ainakin kuukauden vielä ”kuntoutan” tuota olkapäätä ja sitten voi katsastella, josko painoja pystyisi jo nostamaan. Ojentajille tein push-downia köydellä sekä tangolla vastaotteella ylätaljassa. Näiden lisäksi vielä penkkiä kapealla otteella. 

 Viime sunnuntai aamuna saimme nauttia ihanaa hedelmäsmoothieta ystävillämme ja innostuin sitten itsekin kokeilemaan! Kauppoihin on jälleen ilmestynyt omenoiden ja banaanien seuraksi myös ihania appelsiineja sekä mandariineja (tai satsumia..). Näitä yhdistelemällä ja kaurahiutaleita sekä esim. Whey80 tai -100 lisäämällä saa kyllä mainion aamiaisen, välipalan tai iltapalan!

Pari postipakettia saapui eilen piristämään päivää: Fitnesstukusta sekä BodyActionilta. Fitnesstukun paketin sisältö näkyy alla (Whey100, soijalesitiiniä, D3-vitamiinia ja lisäksi ilmaiseksi vetoremmit ja pari sheikkeriä):

 BodyActionilta tuli pari paitaa, treenikassi lahjaksi miehelleni sekä protskusipsejä (joista voin tehdä makuarvioinnin kunhan olen testannut). Paidat ovat kyllä mukavan oloisia päällä ja niitäkin voisi kuvailla joku päivä..

Nyt vaihtamaan vaatteet ja laittamaan tukka ojennukseen, sillä lähdemme ravintolaan syömään ja juhlimaan mieheni synttäreitä! 

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta