Hulluna treenaamiseen!

Vähän tosiaan tuli herkuteltua tuossa viime viikon loppupuolella, mutta onneksi myös treenaamaan ehti nelisen kertaa viime viikon aikana! 

Vähän sekalaista treenaamista on tullut harrasteltua nyt tuon olkapään kuntoutuksen takia, mutta välillä on hauska kokeilla uusia erilaisia liikkeitä ja niitä vanhojakin vähän uudella järjestyksellä 🙂 Eli nyt olen kolmisen viikkoa treenannut joko 3- tai 4-jakoisella ohjelmalla: takareidet-pohkeet, vatsat-alaselkä, etureidet, vatsat-alaselkä. 

Olkapää on tuntunut ihan hyvältä ja jonkin aikaa ja eilen päätin sitten tehdä vähän erilaisen treenin, mutta kuitenkin yhdistelemällä liikkeitä ohjelmasta, jota noudatin ennen olkapääepisodia. Tein takareisiä, selkää, pohkeita ja pikkuisen habaakin. Takareisille reisikoukistusta polvet yhdessä, leveää prässiä ja suorinjaloinmavea. Selälle alataljaa ja mavea (kuvat vikasta sarjasta, jossa peppu jäi vähä turhan ylös ala-asennossa). Sitten vielä pohkeita istuen ja hauiskääntöä! Aikamoinen treeni, mutta tulipahan kulutettua niitä itsenäisyyspäivän muffinsseja ja suklaita! Tänään on kyllä takareidet olleet ihan hellänä.. 

Taidan nyt siirtyä takaisin vanhaan ohjelmaan, mutta toki hieman modaillen, jotta tuota olkapäätä ei tarvitse niihin kiellettyihin ääriasentoihin väännellä. 

Otsikossa viittaan siihen, että kuntosaliharrastus on tullut jäädäkseen ainakin tämän mimmin elämään! Heti, kun pääsee treenaamaan olo on parempi (tietysti itse treeni on aina yhtä raskasta ja välillä ihan pepusta :D), mutta kotiin lähtiessä on kyllä huippu olo! Eikä turhat selkäkivut tai muutkaan vaivat vaivaa, kun jaksaa aktiivisesti rääkätä itseään.. Heh, käytän usein sanaa ”rääkkääminen” vaikka tuo salilla käyminen nyt ei ehkä ihan rääkkäämistä kuitenkaan ole.. Kovaa työtä kuiteskii! Kirsikkana kakun päällä on tietysti se, että hiljalleen kova työ palkitaan kropassa tapahtuvilla näkyvillä muutoksilla eli niillä LIHAKSILLA! Uskomatonta tällaisessa heinäseipäässä 😀

P.S. Voitte seurata blogiani myös Bloglovinissa ja Blogilistassa, linkit alla 🙂

Follow on Bloglovin
 
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta