Huomenna se alkaa…

Nimittäin se nettivalmennus ja siten uus ruokavalio sekä treeniohjelma 🙂 Oon tosin testannut jo hieman uutta ruokaohjetta sekä tänään uutta treeniohjelmaa, joka on nyt siis 4-jakoinen. 

Viikko meni muuten aika lailla koulujuttujen parissa, ja niin taitaa mennä seuraavan 2,5 viikon ajan vielä suurin osa vapaa-ajasta tuon koulun parissa ennen kuin se loppuu sitten IHAN kokonaan! Salilla onneksi ehdin käymään kolmesti kuluneella viikolla ja tänään siis pääsin uuden ohjelman pariin 🙂 Oli kyllä rankka treeni selkää, takareisiä ja peppua! Tuo 4-jakoinen treeniohjelma vaikuttaa kyllä hyvältä, että kunhan vain aikaa riittää, niin voi käydä vaikka lähes joka päivä salilla.
Ruokaohjeetkin sain jo muutama päivä sitten ja ehkä suurimpana muutoksena edellisiin syömisiin on tuo aamupala eli aiemmin aamulla on tullut syötyä se perinteinen pari palaa leipää, mutta nyt siirrytään kaurahiutaleet+mehukeitto+soijalesitiini+marjat -aamiaiseen. Viimeksi varmaan ala-asteella tullut syötyä puuroa aamiaiseksi, mutta noista aineksista saa vaikka smoothienkin väsäiltyä vaihteluksi.. Ja nuo ruokien määrät! Huh! Kyllä sitä ruokaa ilmeisesti saa mättää aika tavalla, että sitä lihasta lähtee muodostumaan 🙂 Suurin ongelma todennäköisesti on se, että miten pystyn välttämään kaikkia herkkuja 10 viikon ajan (2 vapaapäivää nyt on onneksi! )… No, asenne se on mikä ratkaisee 🙂
Huomenna siis aloitetaan uusin jutuin ja katsotaan missä sitä ollaan heinäkuun koittaessa 🙂 Alla vielä vähän motivaatiota tulevaan haasteeseen: 
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta