Hyvä fiilis koko viikon, ja alennuskoodi :)

Mulla on ollut tällä viikolla taas parempi fiilis kun aikoihin 🙂 En tiedä johtuuko se siitä, että oon ulkoillut paljon vai siitä, että oon käynyt salilla jo 2 kertaa tällä viikolla (tänään se 3. kerta) vai siitä, että en ole murehtinut mistään vai siitä, että oon vihdoin taas tajunnut kuinka hauskaa ja hyvän olon tuomaa salilla hikoilu on vai siitä, että oon syönyt terveellisesti vai siitä, että ollaan mieheni kanssa alettu miettiä asunnon vaihtoa ehkäpä jopa taloon (tästä tulee oma postaus myöhemmin) vai siitä, että Feri kulkee vihdoin suht hyvin agilityssä vai siitä, että mun PT muistutti siitä, että oon kehittynyt hyvää vauhtia, vai siitä että oon taas huomannut kuinka ihanaa on, kun on tuo mies tuossa vieressä ja elämä mallillaan vai kaikista näistä 🙂 Pääasia, että asiat rullaa hyvin eikä turhaa stressiä näy mailla eikä halmeilla! 

Yes :)
weheartit.com

Mites teidän viikko on sujunut? Onko treenit kulkeneet hyvin? 🙂

Mulla on salilla aina tällainen pieni kassi mukana, jossa on helppo kuljettaa suurin osa tavaroista, ainakin ne kamerat 😉

Oon huomannut, että itse reagoin hirveän vahvasti melkeimpä kaikkiin asioihin. Koskee ne sitten elämää kotona, töissä, salilla tai muualla. Yleisin mieliala on varmasti se iloisuus, ainakin muut varmasti eniten huomaa mussa sen iloisen puolen. Mutta ainakin kotona mies on (sori vaan) usein se ”tulilinjalla” oleva, joka saa kuunnella välillä mun kiukutteluja tai valituksia milloin mistäkin (useinmiten turhanpäiväisistä asioista). Tällä viikolla on onneksi näiltäkin vältytty!

Prässiä kapealla asennolla

Etureisiä pidoilla

Ilmeet kertovat varmaan fiiliksen 😀
Mutta niinkuin alussa sanoin, tällä viikolla on mennyt yllättävänkin loistavilla fiiliksillä! Mitä nyt väsymys välillä painaa, mutta silloin vedän pari extra kuppia kahvia nassuun ja taas elämä on hymyillyt 🙂
Vatsarutistuksia

Vinoja vatsoja

Hiki!

Jotta se ”treeniblogikin” tulisi taas esille, niin kävin eilen töiden jälkeen vetämässä jalkatreenin. Siitä siis nämä kuvatkin. Oli kyllä taas mieletön fiilis ja sain hyvän tsempin päälle tehdä kaikki liikkeet viimeiseen asti täysillä. Tein jalkojen ja pepun lisäksi vatsat. Tuo taitaa olla se lihasryhmä, joka helpoiten jää treenin loppuun ja usein se tulee sitten skipattua, koska ajattelee tekevänsä sen sitten kotona. No, tein poikkeuksen ja tein vatsat keskellä treeniä, en päässyt ”huijaamaan” itseäni 😛 Hiki virtasi ja treenin jälkeen jalat tärisi ihan huolella!

Vastauksena siihen kysymykseen, jonka lukijani lähetti jokin aika sitten eli ”Paljonko nostan jalkaprässissä?”. No, en ole ikinä kokeillut maksimeja, eli en osaa vastata tähän! Mutta sarjoja teen nyt sellaisella 110 kg:lla + prässin kelkka, olisiko se jotain 20-30 kg? Onko se paljon vai ei tällaiselle pikkuisen alta 60 kg naiselle, en tiedä 🙂 Mutta sillä olen vielä toistaiseksi saanut hyvän tuntuman. Nostan painoja säännöllisesti aina silloin, kun alkaa mennä yli 10 toiston sarjat ihan kepeästi. 

Bulgarialaista kyykkyä, selkä pitäisi muistaa pitää suorenpana!
  

Me We haluaa tarjota teille 15 % alennusta tuotteistaan. Eli koodilla ”KUNNOSSA” saatte Me We:n verkkokaupasta, osoitteesta mewe.fi alennuksen 8.6.2014 asti! Joten eikun shoppailemaan vaikka se oma kustomoitu pipo tai mun himoitsema hupparimekko! Tuotteet ovat muuten mainioita myös lahjaksi 🙂

Nauttikaa viikonlopusta!

<3 Jenna

jenna

Yksi vastaus artikkeliin “Hyvä fiilis koko viikon, ja alennuskoodi :)”

  1. Hyvä jos on ollut hyvä fiilis. 🙂 Sama täällä, ja uskon kanssa sen johtuneen paljosta ulkoilusta, se vain tuo niin paljon energiaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta