Hyvin levännyt

Pääsiäinen on ohi ja arki on täällä taas. Pitäisi varmaan sanoa, että ”ihanaa kun sai levättyä hyvin ja taas on virkeänä ja uutta tarmoa täynnä!”. Mutta kroppa on ihan poikki 😀 Siis mieli on erittäin hyvin levännyt, mutta kroppa valitettavasti ei. Olin koko Pääsiäisen vanhempieni luona ja siellä oli talven jäljiltä vaikka ja mitä hommaa ulkona. Mullan kärräystä, pihan tasoittelua, kivien kärräämistä, haravoimista, vaikka ja mitä siis! Kolme päivää tätä ja nyt huomaa kyllä agilitytreenien jälkeen, että tämä ilta on LEPOA. Aion ihan hyvällä omalla tunnolla maata tuossa sohvalla loppu illan ja saunan kautta sitten nukkuun 🙂

Mitenkäs teillä sujui lomat, tuliko levättyä? Ja kuinka moni korkkasi mökkikauden? Kuulemma ruuhkia oli sen verran, että ainakin joku siellä on ajellut mökiltä kotiin 😉 

Ai niin! Eilen aamupaino oli kivunnut tasan tiddidididdii …. 60.0 kg! Ha! En oo ikinä painanu 60 kg 🙂 Oikeastaan ihmettelin, että nyt oli taas tullut lisää sitä painoa, koska Pääsiäisen ruokailut ei menneet ihan (huom. ei ihan, mutta siis melkein) ohjeen mukaan. Esimerkiksi mitään lounasta en ehtinyt syödä, mutta päiväkaffet kuitenkin kera ihanien äidin leipomien korvapuustien ja suolaisten piirakoiden 🙂 Eli ei sitä nyt ihan ”salaattidieetilläkää” oltu! Ja pari suklaamunaakin tuli makusteltua. Mielestäni on mielellekin ihan tervettä välillä vähän herkutella. Edelleen oon pitänyt kiinni siitä, että viikolla mennään tiukasti herkuitta ja sitten jompana kumpana päivänä viikonloppuna saa syödä kohtuudella jotain hyvää. Yleensä se on kyllä jäänyt esim. itse tehtyihin, vähäsuolaisiin ja oliiviöljyssä valmistettuihin, poppareihin. Jotenkin tuo karkki ja kaikki äklösokerinen on alkanut tökkiä ja pahasti.

Viime viikolla sain tehtyä jopa huimat 4 salitreeniä! Olin ihan fiiliksissä siitä uudesta ohjelmasta ja vielä perjantaina oli pakko tehdä autossa istumisen vastapainoksi rinta-ohjentaja -treeni 🙂 Penkkikin alkaa sujumaan ja sain vihdoista viimein nostettua painoja muutamalla kilolla, nyt siis 28 kg:lla teen sellaista 6-8 toiston sarjaa. Ei kuulosta suurelta, mutta mulle on valehtelematta vasta nyt viimeisen 3 kk aikana tullut jostain rintalihakset 😮 Ei mulla sellaisia oo aiemmin ollu! 

Hyvä treeni, parempi mieli!

Mitä mamma duunaa? d

Leveä punnerrus rintalihaksille

Ja kapea ojentajille

Tänään sain vihdoin tilattua ihanat tennarit! Vanhat alkaa sanomaan sopimustaan irti ja kuulemma mulla on liikaa kenkiä (ei naisella voi olla niitä liikaa!??! hihii!) ja nyt oonkin sitten yrittänyt aina käyttää vanhat loppuun ja ostaa sit vasta uudet. Jos haluatte tilata vaikka jotain uutta kivaa kesään, kun tuo lämpötilakin on osoittanut jo kesän tuntua, niin täältä pääsette lunastamaan alennuskoodin Zalandolle: Zalandon alennuskoodiin!

Tästä tuli nyt taas tämmöinen ”kootut sepustukset” juttu, mutta loman jälkeen ei ajatukset nyt pysy kasassa! 

Nyt levyks sohvalle!

Aurinkoista ja lämmintä viikkoa 🙂 
<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta