Hyvinvoivat hiukset? – Kyllä kiitos!

*Kaupallinen yhteistyö: nu3

Mulla on jo pitkään ollut pari erilaista ongelmaa hiusten kanssa: Niitä lähtee aika paljon sekä mulla on todella paljon sellaista ihan pientä, lyhyttä hiusta tyvessä, joka ei tunnu kasvavan pidemmäksi millään. Joko ne ei kasvakaan tai sitten ne vain katkeavat syystä tai toisesta.

Hiusten värjäys, etenkin viime kesän vimma saada blondit hiukset, kuluttavat hiusta ja haurastuttavat sitä. No, nyt olen ainakin tyvestä siirtynyt tummempaan ja ehkä siten hieman hellävaraisempaan värjäykseen, jos se vähän auttaisi. Varmasti parasta olisi, jos hiuksia ei juuri värjäisi!? Myös hiusten hoito voi aiheuttaa hiustenkatkeilua sekä lähtöä. Hiusten pesun olen aikaisemman 1 kerta päivässä saanut totutettua jo siihen, että pesen hiukset 3 päivän välein. Värjäyksen ja pesun lisäksi myös esimerkiksi kuumat föönit sekä suoristusraudat voivat tehdä hallaa hiuksille, jos et käytä alla kunnon lämpösuojaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin näiden edellisten kotivinkkien lisäksi kokeilla, olisiko nu3:n Tuuheat hiukset -kapseleista apua siihen, että hiukset vahvistuisivat:

nu3 Tuuheat hiukset -kapselit

  • Kauniit ja terveet hiukset ainutlaatuisella vaikuttavien aineiden yhdistelmällä
  • Liivatteettomissa kapseleissa
  • Sisältää arvokasta hirssitiivistettä, kystiiniä, katekiinia, vitamiineja ja hivenaineita
  • Sinkki, seleeni ja biotiini edistäväthiusten pysymistä normaaleina
  • B2- ja E-vitamiinit edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Kupari edistää hiusten normaalia pigmentoitumista

nu3 hiuskapseleiden kehittelyssä on hyödynnetty uusimpia tutkimustuloksia, ja se sopii terveiden ja kauniiden hiusten päivittäiseen ravitsemiseen. Se sisältää yhdistelmän arvokasta hirssitiivistettä, aminohappo kystiiniä sekä hyödyllisiä vitamiineja ja hivenaineita. Sinkki, biotiini ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina. E- ja B2-vitamiinit sekä seleeni edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi kupari edistää hiusten normaalia pigmentoitumista – luonnollinen hiusvärisi pääsee paremmin esille. nu3 Tuuheat Hiukset -kapselit sisältävät myös luonnollisia, flavonoideihin kuuluvia katekiineja viinirypäleensiemen- ja vihreä tee -uutteista.

Ainesosat:

hirssitiiviste, hydroksipropyylimetyyliselluloosa1, viinirypäleen siemenuute, Vihreä tee -uute, sinkkiglukonaatti, piidioksidi, kalsium-d-pantotenaatti, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, nikotiinihappoamidi, natriumseleniitti (kalsiumkarbonaatti), L-kysteiini, kuparisulfaatti, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, biotiini

1 kapselinkuori

Allergeenit tai erikoisominaisuudet:

  • Laktoositon

Teksti lainattu nu3:n nettisivuilta

Olen käyttänyt ko. tuotetta vasta reilu viikon verran, mutta vaikuttaa siltä, että aamuisin hiuksia harjatessa harjaan ei jää enää sitä puolta kourallista tukkaa. Tämän enempää kokemuksia en vielä valitettavasti pysty kertomaan, mutta tuskin tämän tuotteen kokeilusta ainakaan haittaa on! Kerron lisää, kun olen kokeillut tuotetta pidempään 🙂
Onko sulla kokemuksia lisäravinteista hiuksille?
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta