I love me -messulippujen arvonta

Heippa hei! Taas olisi I love me -messujen aika (16.-18.10.15). Messuilla on vaikka ja mitä nähtävää tänäkin vuonna viidessä eri kategoriassa: kauneus, muoti, terveys, koru & kello ja luonnollisesti. Lisäksi Joogafestival tarjoaa yli 100 tutustumistuntia joogaa, pilatesta, taijia yms.

Itse ajattelin käydä ainakin lauantaina pyörähtämässä messulla ja katsomassa etenkin nuo kauneus, terveys sekä luonnollisesti osastot! Tietysti joogapuolikin kiinnostaa. Laitan vielä omia suosikkejani messuista tulemaan lähempänä teille 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain ilokseni arpoa teille lukijoille yhden kahden lipun lippupaketin! Tämä lippu oikeuttaa yhden päivän sisäänpääsyyn messualueelle.

Osallistut arvontaan jättämällä palautetta mulle tän postauksen kommenttiboksiin: Mitkä aiheet blogissani kiinnostavat eniten? Mitä haluaisit enemmän? Mitä ehkä vähemmän? Olisiko sulla joku postaustoive? Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoitteesi! Kyselen osoitetiedot sähköpostitse voittajalta heti alkuviikosta.

Arvonta-aikaa on tämän viikon loppuun eli 4.10.2015 asti 🙂
Onnea arvontaan,
<3:llä Jenna

jenna

51 vastausta artikkeliin “I love me -messulippujen arvonta”

 1. Pidän eniten treenipostauksista, kuinka treenit sujunut ja millätavoin treenaa. Toivekirjoituksena 'päiväkanssani', niitä on aina kiva lukea ja pääsee paremmparemmin näkemään miten se ihan normi arki kulkee :D.

 2. Moi,
  Eniten kiinnostaa salijutut.
  Toivoisin erilaisia kotijumppaohjeita sekä enemmän herkullisia reseptejä.
  Tosi kiva kun on paljon ulkona otettuja kuvia!

 3. Treenioostaukset ovat varmaan lemppareita, sellaiset "Perustreenipostaukset". 🙂

 4. Moikka!
  Mua kiinnostaisivat vaate ja tyyli postaukset eniten ulkoilu ja treenivaatteista mutta myös ihan vapaa-ajan vaatteista ja asukokonaisuuksista!:)

 5. Eniten tulee luettua kaikki resepteihin ja kotitreeneihin liittyvät vinkit. Itse en ole innostunut joogasta, joten siihen liittyvät postaukset olen skippaillut 🙂 Btw, toi villatakki on IHANA!

 6. Heei! Tykkään blogisi maanläheisestä sävystä ja siitä, että kirjoitat selkeästi ja mukaansatempaavasti! Blogisi on lisäksi monipuolinen; joogaa, treenivinkkejä, reseptejä ja kuulumispostauksia hyvässä suhteessa! Itse tykkään eniten hakea blogeista salitreeni- ja resepti-inspiraatiota ja – vinkkejä, joten ne ovat erityisen tervetulleita!

 7. Ruoka ja reseptipostaukset on kivoja 🙂 ja kuten tuolla jo mainittiin niin "päivä kanssani " postaukset kiinnostaa myös!

 8. Hei!

  Nyt tulee ehkä ympäripyöreä vastaus, mutta olen pitäny treeni-ruokavalio-kehonhuolto kokonaisuudesta. En usko että mistään aiheesta voi kirjoittaa liikaa, sillä kokonaisuus tekee toimivaksi. Aiheet tuskin myöskään päivissä kehittyvät, että aina riittäisi uutta juttua yhdestä alueesta. 🙂 Vähiten ehkä pidän kuvakollaaseista yms, mutta en koe niitä olleen liikaa.

 9. reseptit ehdottomasti! Mulla ei oo yhtään semmosta mielikuvitusta ruoanlaiton suhteen niin kiva saada sun blogin kautta välillä vaihtelua tähän ainaiseen kana-riisi-vihannekset-settiin 😀 Arvonnassa mukana 😉

 10. Mitkä aiheet blogissani kiinnostavat eniten? Treenivinkit ja -postaukset ovat todella laadukkaita ja niistä saa aina paljon motivaatiota. Mitä haluaisit enemmän? Ruoka-aiheisia juttuja ei myöskään voi koskaan olla liikaa :).
  Mitä ehkä vähemmän? Mielestäni mitään ei tarvitse vähentää, blogi oikein kiva tälläisenä!
  Olisiko sulla joku postaustoive? Ruokapäiväkirja ja päivä minun kanssani!

  Hauskaa syksynjatkoa!

 11. Treeniaiheset postaukset ovat suosikkejani.
  Toivoisin vielä enemmän postauksia ruokavalioon ja yleisesti ruokaan liittyen.
  Postaukset jotka eivät itseäni kiinnosta, liittyvät yleensä joogaan.

 12. Treenivinkit ovat parhaita! Välipalavinkit ja ruokapäiväkirjapostaukset kiinnostaisivat. Postaustoive: kaikkien treenivaatteiden esittely.

 13. Eniten tykkään lukea ja kaipaan vielä lisäätreenivinkkejä, videoita ja liikepankkeja 🙂

 14. Jooga/treeni jutut parhaita ehdottomasti, kehonhuollosta ja venyttelystä voisin tulevaisuudessa lukea!

 15. Moikka 🙂 mun mielestä on kiva lukea postauksia, missä kerrotaan bloggaajasta itsestään esim. kuulumisten muodossa tai kertomalla uusia juttuja, mitä lukijat ei vielä tiedä 🙂

 16. Pohdinnat mihin vaan aihealueeseen liittyen on parhaimpia ja toiveena myös. 😄

 17. Moi!

  Eniten blogissa kiinnostaa ehkä ihan yleisten päivän kuulumisten lukeminen. Enemmän haluaisin ehkä asiaa ravinnosta, mutta mitään en toivoisi vähemmän! 🙂 Haluaisin lukea postauksen"Päivä minun kanssani", joka sisältäisi ruokapäiväkirjan myös sisällään.

 18. Kiinnostavimpia postausaiheita ovat treenikoosteet ja -vinkit, myös erityisesti kehonhuoltoa koskevat jutut (lisäävät hyvin omaa motivaatiota pitää huolta kropastaan 🙂 )! Näitä lisää siis. Myös "turhamaisuudet" eli treenivaatepostaukset on tervetulleita 😀

 19. Treenivinkit ja reseptit ovat aina inspiroivia, joten lukisin niitä jatkossakin mieluusti lisää! 🙂

 20. Blogissa kiinnostaa eniten treenipostaukset ja lisää toivoisin lisää herkullisisa reseptivinkkejä!:)

 21. Treenipostaukset parhaita ja mielenkiinnolla ne luen. Ruokavinkkejä saa aina olla lisää.

 22. Blogisi on ihanan aito ja suora 🙂 Postaukset monipuolisia ja mielenkiintoisia. Komppaan muita yllä että treenivaatteista/kenkistä ja niiden hoidosta sekä resepteistä tykkään 😊

 23. Eniten pidän blogissasi treeni- ja reseptipostauksista. Niitä ei voi vain koskaan olla liikaa, ne tuovat aina tsemppiä omaankin treenaamiseen! 🙂 olisi kiva saada postausta vaikkapa viikon urheilupäiväkirjasta ja syömisistä. Olisi myös kiva saada postaus käyttämistäsi urheiluvaate ja muista urheilutuotteista.

 24. Minua kiinnostavat eniten postaukset erilaisista treeneistä. Reseptivinkit ovat myös aina tervetulleita 🙂

 25. Parhaita postauksia on treenivinkit 🙂 Oikeestaan mitään ei tarvitsisi olla vähemmän, kiva kun on monipuolisesti eri aiheista.

 26. Mää oon tykännyt eniten erilaisista kehonhuolto vinkeistä. 🙂 Se on se alue missä itsellä on eniten petsaamista ja postausten myötä onnistuu aina tsemppaaminen sen suhteen paremmin.

 27. Moikka! 🙂
  Treenipostaukset ja reseptit ovat lemppareitani!! Täytyy kyllä minunkin villatakkia kehua, se on aivan ihana 🙂 mukavaa syksyä!

 28. Moi! Mua kiinnostaa eniten just treeniaiheiset postaukset, koska ne on aina kovin selkeitä ja helposti toteutettavissa olevia, jos haluun ite tehä vaikka saman treenin salilla 🙂 Enemmän haluaisinkin kehonhuoltoon liittyviä juttuja! Hmm.. Tykkään kyllä sun blogista ihan kokonaisuutena, eikä ole oikeen sellasta mikä ''ei kiinnosta''. Postaustoive vois olla vaikka joku kehonhuolto-/treenihaaste. 🙂

 29. Eniten kiinnostaa kaikki (systemaattiseen) treenaukseen liittyvät postaukset, esim. tuo miten testata maksimit oli huippu hyvä! Lisää saisi tämänkaltaisia juttuja olla.

  Asupostauksia löytyy joka blogista eikä ne juuri kiinnosta.

  Olisiko neuvoa siitä, miten ajoittaa voimaviikko(ja) omaan ohjelmaan? Eli jos normaalisti tekee puntilla sen 8-12 toistoa niin joskus olisi kiva pitää viikko tai kaksi(?) kun tehdään sarjoja max 6 toistolla ja kasvatetaan voimaa.

 30. Mua kiinnostaa eniten ruokajutut ja erilaiset mielipidepostaukset. Myös kaikki persoonaa esilletuovat postaukset ovat tosi kivoja.

 31. Pidän eniten treenipostauksista. Liikeideat ovat kivoja. Tykkään hirveästi blogistasi, jatka samaan malliin!

 32. Moi! Eniten kiinnostaa treeni- ja kehonhuoltovinkit, mutta myös ruokajutut on tervetulleita. 🙂

 33. Ihanan monipuolinen ja positiivinen blogi.
  Kiinnostavia aiheita ja oikeasti hyödyllisiä vinkkejä.
  Itseäni eniten kiinnostaa erillaiset terveys/ hyvinvointi ruokareseptit. Suklaa on paheeni ja sille pitäisi kehitellä korvaava herkku 😉
  Myös treenivaate postaus olisi jees!😊👍

 34. Sulla on kivan monipuolinen blogi. Lisää saa tietty aina olla treenijuttuja ja varsinkin joogasta lukisin mielelläni enemmän.

 35. Tykkään eniten ruokaan liittyvistä postauksista. Kyllä treenivinkitkin kiinnostaa

 36. Treenipostaukset on minusta parhaita. Kaikki sellainen elämänmakuinen juttu on myös kiinnostavaa, sellainen missä oma persoona tulee esiin

 37. Treenipostaukset tulee luettua tarkimmin, mutta kyllä ruokajutu myös kiinnostaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta