I love me -messut: Missä kannattaa piipahtaa?

Tänään starttaavat 3 päiväiset I love me -messut, joille itse suuntaan huomenna kera ihanan ystäväni <3 Mikä onkaan parempi tapa viettää messuja ja lauantaita?! Olen messuilla myös bloggaajana eli kuvia ja tunnelmia tulossa pian messujen jälkeen. Mutta ensin katsaus siihen, missä osastoilla itse ajattelin ainakin käydä? Mitkä asiat kiinnostavat tarjonnasta eniten?

Tänä vuonna nähtävää messuilla on vaikka kuinka paljon. Kategorioita messulla on 6: Terveys, Kauneus, Muoti, Koru & Kello, Näe & Näy sekä Luonnollisesti. Messujen nettisivulta pääset tutustumaan koko tarjontaan sekä päiväkohtaisiin ohjelmiin klik!

Itse ajattelin vierailla ainakin seuraavissa:

Joogafestival-alueella, joka löytyy Luonnollisesti-hallin toisesta laidasta. Käydään tutustumassa shakta-joogaan heti aamupäivällä ja toivottavasti löydän sen kadonneen venyttelykipinän 😉 Alkaa lihakset taas olla sen verran kireät, että pakko olisi jotain keksiä!

TwistBe -osastolla 7 n51. TwistBe löytyy myös Luonnollisesti-hallista ja heillä on tarjolla ihania luonnollisia tuotteita niin ihon kuin hiustenhoitoon sekä luonnonkosmetiikkaa ja vaikka mitä!

Puls Nutrition -osastolla 6 s70-72 maistelemassa uusia SNAP-proteiinikeksejä.. mmm!

Sulon-osastolla 6 f90 Kauneus-hallissa käyn rentouttavassa hieronnassa sekä kokeilemassa Nero-hierontakaarta, joka auttaa pinnallisten lihasten sekä lihaskalvojen hierontaan. Olisiko tässä se apu näihin lihasjumeihin?!

Familon-osastolta 6g111 ajattelin käydä kyselemässä vinkkejä hyvään uneen 🙂

Eli selvästi Luonnollisesti sekä Terveys -osasto ovat ne itseäni eniten kiinnostavat. Tällaisia suunnitelmia täällä! Oletko suuntaamassa messuille? Mikä siellä kiinnostaa eniten? 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja sitten vielä yksi kiva juttu! Kohta kunnossa! valittiin kilpailemaan Saleduck Blogger Awards 2015 -kilpailussa 9 muun blogin kanssa kategoriassa Health! Jos haluat äänestää hyvänmielen treeniblogia, klikkaa tästä ja jätä äänesi helposti klikkaamalla vain ”äänestä” 🙂 kiitos ja kumarrus 😘
Mukavaa perjantaita ja nähdään messuilla!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta