Ihana viikonloppu!

Heipä hei ihanat! Ja anteeksi, että nyt vasta kirjoittelen, mutta syy on hyvä ja siitä kohta 🙂 mutta hengissä ollaan ja lupaan kirjoitella taas ahkerasti 😉

Alkuun ajattelin vielä vähän hehkuttaa mun viikonloppua! Vietettiin siis ihanan ystävän polttareita Jyväskylän maisemissa <3 Edelleen hymyilyttää, kun kaikkea viikonloppuna koettua muistelee ja varmasti me kaikki muistetaan tää lopun elämän, morsian tietysti parhaiten 😉 Oli kyllä mukava tutustua uusiin ihmisiin ja oikein hämmennyin kuinka hyvin sitä tuleekaan juttuun aiemmin melko tuntemattomien kanssa! Yksi ihana uusi tuttava asuu täällä Porvoossa ja toivotaan, että nähdään taas pian 🙂 sori taas tää hymiörunsaus … 

Tässä siis hehkutusta mun viikonlopusta. Salipäivityksiä tai muitakaan kuntoilu-uutisia mulla ei valitettavasti oo teille (kuvat otettu viime viikolla 😉 ), sillä oon maanantai-iltapäivästä asti maannu sängynpohjalla kuumeessa. Joku ihme tauti sitten iski kuin iskikin mun supervastustuskykyyn!

Muistelin tuossa, että koska sitän on viimeksi ollut kipeä.. Ei ihan helposti tullut mieleen, mutta luultavasti se on ollut viime syksyisellä Kreetan reissullamme, jossa mulle iski joku yhden yön ruokamyrkytys. Tällöinkään ei kuume iskenyt. Kuumeesta oon sairanut kärsiä varmaankin reilu vuosi sitten noro-viruksen iskettyä. Joten ei täällä kyllä ihan joka kuukausi sairasteta!

En tiedä vaikuttaako mun vastustuskyvyn ”tehokkuuteen” se, että oon jo varmaan pari vuotta joka aamu juonut 1 dl gefilus mehua, ottanut 1 sinkkitabletin, 2 omega3 -tablettia ja talvella D-vitamiinia. Lisäksi paljon hedelmiä, kasviksia, vihanneksia ja marjoja. Vaikuttaa tai ei, näin aion jatkossakin jatkaa ja toivotaan, että selvitään entistä vähemmillä sairasteluilla 🙂

Päivän asu:
Aurinkolasit: Carrera (joo aidot on 😉 )
Toppi: Puma
Caprit: Adidas
Kengät: Björn Börg

Muistattehan käydä osallistumassa Biokian tuotteiden arvontaan! Vielä on aikaa ensi viikon maanantaihin saakka 🙂 Ohjeet osallistumiseen tulee vielä tässä, jos ovat unohtuneet tai menneet ohi:

Osallistu siis lähettämällä kysymyksesi minulle Kiinnostaisiko Biokian tuotteiden maistaminen -postauksen  kommenttiboksiin. Kysy mitä vain mieleesi juolahtaa 🙂 Valitsen mielestäni parhaan kysymyksen tai jos niitä parhaita on useita, arvon voittajan! Aikaa osallistua on 16.6.2014 asti. Muutama on jo osallistunut, joten eiköhän tästäkin ihan kisa saada!

Tämän jälkeen teen näistä kysymyksistä postauksen, jossa saatte sitten vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiinne 🙂 Eli eikun kyselemään!

Toivottavasti te olette pysyneet terveinä ja pystyneet nauttimaan ihanasta ilmasta ulkona! 
Tsemppiä treeneihin!
<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta