Ihanaa

Onko se tämä kevät vai mikä, kun tuntuu, että energiaa riittää sekä kropassa että mielessä? Aurinko tuo varmasti oman osansa näihin fiiliksiin, etenkin se että aamulla herätessä sekä iltapäivällä kotiin palatessa on edelleen valoisaa <3 Kuin siistiä! Vaikka talvea rakastankin, on tämä lisääntyvä valo vaan tervetullutta.

Fiiliksiä lisää myös uudet harrastukset ja toki vanhojen sovittaminen uusien sekaan. Vaikka välillä tuntuu, että hommaa on vähän liiaksikin, suurimmaksi osin elämä tuntuu rullaavan nyt todella hyvin. Treenit ovat taas tuntuneet todella hyviltä ja salille lähteminenkin on yllättävän helppoa!

kohta_kunnossa_3

Meidän taloprojekti alkaa olla loppusuoralla ja kuumeisesti oon jo mietiskellyt tapettivalintoja sekä muita viimeisiä pieniä päätöksiä. Piha pitäisi vielä hahmotella konekuskia varten ja vaatehuoneen hyllyt, tangot ja korit saada tilaukseen. Odotan jo niin paljon sitä hetkeä, että päästään muuttamaan ja tutkimaan uutta asuinympäristöä! Ihana päästä uuteen kotiin alkukesästä, jolloin on koko lämmin (toivottavasti lämmin) kesä aikaa tutustua uuteen ja touhuta pihan kanssa 🙂 Tietysti ennen muuttoa pitäisi muutamista tavaroista päästä eroon ja sen pakkaamisen aloittaminen tuntuu hitusen ylitsepääsemättömältä! Eli ei sentään turhan helpolla päästä.. heh!
Nyt treenikamat päälle ja salille pumppaamaan PT:n kanssa!
Onko tää lisääntynyt valon määrä vaikuttanut teihin? 🙂
<3:llä Jenna
Kohta kunnossa! myös Instagramissa sekä Facebookissa! Klikkaile seuraamaan, jos meno kiinnostaa 🙂

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta