Ihanan rentouttavat I love me -messut

Kaupallinen yhteistyö: Sulo Hyvinvointi, Puls Nutrition

Oi että! Olipas kerrankin rentouttavat messut! Vaikka ihmisiä oli aivan älyttömästi eikä läheskään kaikkea tarjontaa tullut eilen muutaman tunnin messuilun yhteydessä koluttua (koska ei jaksanut jonottaa…), luulen, että ne itselle mieluisimmat paikat kuitenkin erottuivat edukseen 🙂

Saavuin messuille jo puoli yhdentoista aikaan ja treffasin ystäväni aulassa. Suuntasimme yhdessä ihmettelemään messutarjontaa ja höpöttelemään samalla niitä näitä. Messut olivat tänä vuonna tarjonnaltaan mun mielestä viime vuotta suuremmat. Tuotemaistiaisia löytyi joka nurkalta, eikä tässä kyllä ihan uutta ruokavaliota tullut noudatettua 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusista tuotteista vakuuttavin oli Puls Nutritionin SNAP-proteiinikeksi, joka tulee keväällä kauppoihin. Keksejä oli kahta makua, appelsiini sekä suklaa. Appelsiini oli kyllä mun makutestissä voittaja! Keksit on valmistettu Suomessa, iso plussa tästä, ne ovat gluteenittomia sekä niissä on 23 % proteiinia. Sokerin määrästä en osaa sanoa mitään, koska unohdin sen kysyä, mutta luulen, että sitä niissä kyllä oli. Sokeria tai ei, niin herkullisia olivat ja jään innolla odottamaan, että ne ilmestyvät kauppoihin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kello 11:45 meillä alkoi Shakta-joogan kokeilutunti, jonka veti rauhallinen Miska Käppi. Varasin tunnin jo etukäteen ja hyvä niin, sillä Joogafestivaalit olivat selvästi houkutelleet paikalle monia joogasta kiinnostuneita tai jo varsinaisia joogeja! Shakta oli todella rauhallista ja hellää. Mitään asanaa ei tehty voimalla vaan enemmänkin annettiin kehon vain hitaasti päästä syvempiin asentoihin painovoiman avustuksella. Mieli ja keho rentoutuivat kyllä todella hyvin ja stressistä ei ollut tietoakaan tunnin jälkeen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joogan jälkeen kierreltiin taas messualuetta ja kävin moikkaamassa TwistBe:n osastolla ihanaa Katia. Mukaan tarttui pari erilaista huulirasvaa sekä messutarjouksessa (kunnon tarjoushaukka taas liikenteessä!) ollut Shea Body Butter Jasmiinin tuoksuisena, joka hurmasi mut ihan täysin 🙂 TwistBe:stä kirjoittelen teille lisää ensi viikolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahdelta suuntasin kohti Hyvinvointi Sulon -osastoa. Sulo on unisex-hoitola, joka tarjoaa laadukasta ihonhoitoa, hierontaa ja hyvinvointia. Hoitotarjontaan voit tutustua täällä! Olin varannut hieronnan ja alun pienen haastattelun jälkeen päädyttiin siihen, että keskitytään mun kireään hartia-niska-selkä -seutuun. Puolen tunnin hieronnan jälkeen olin ihan valmis lähtemään nukkumaan. Olo oli todella rentoutunut ja jumit selvästi poistuivat hieronnassa. Kiitos vielä todella hyvästä hieronnasta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hieronnan jälkeen pääsin tutustumaan suomalaiseen Nero-hierontakaareen, joka osoittautui todella tehokkaaksi ja näppäräksi ”hieronta-laitteeksi”. Sillä pystyy käymään lähes koko kropan läpi ihan itse, joten en voi kuin suositella 🙂 Tästäkin saatte kuulla vielä lisää, kun vähän kuvailen Neron käyttöä ensin! Pisteenä i:n päälle Sulon-osastolla oli ihastuttava bloggaajakolleegani Johanna JohanOnFitness -blogin takaa. Oli todella kiva nähdä ja jutella!

Sulon-osastolta suuntasinkin kolmen aikaan hakemaan takin ja etsimään autoa. Illalla kävimme veljeni ja Mr. A:n kanssa katsomassa Napapiirin sankarit 2 -leffan eikä naurulta voinut välttyä!

Ihana lauantai kaikin puolin!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta