InBody-mittaus – Mistä koostuu meidän kehomme & miten kesä vaikutti kehonkoostumukseen?

J & A:

Kehonkoostumusta ja sen muuttumista on mielenkiintoista seurata. Monesti on mainittu, että vaaka ei kerro kuin painon eli se ei todellakaan kerro mistä keho koostuu, onko lihasta kuinka paljon ja mikä on vaikkapa rasvaprosentti. Tämän takia InBody- mittaus on todella hyvä ja suuntaa antava mittaus, jos oman kehon koostumus kiinnostaa. Se selvittää melko tarkasti mitä se kroppa pitää sisällään. Me ollaan käyty mittaamassa kehonkoostumusta kahdesti tai kolmesti vuodessa, jotta nähdään mitä salitreeni keholle tekee ja nyt kesän jälkeen oli mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan kroppa oli mennyt, kun salitreenejä ei juurikaan tullut tehtyä vaan aktiviteetin muodosti talonrakentaminen ja erityisesti pihatyöt. 
Viimeiset kerrat on käyty samalla laitteella mitattavana, joten mittausten välinen vertailu on hieman tarkempaa ja nähdään lapusta suoraan mittaushistoriaa. Täysin sokeasti tähänkään mittaukseen ei kannata luottaa, mutta suunnan näkee varsin hyvin!

26.9.2016

Jennan kehitystä:

  • Mittauspäivät: 21.1.16 / 21.4.16 / 26.9.16
  • Paino: 61,8 kg / 62,8 kg / 60,9 kg
  • Lihasmassa: 27,4 kg / 27,9 kg / 27,5 kg
  • Rasvaprosentti: 20,0 % / 20,2 % / 18,6 %
Anssin kehitystä:
  • Mittauspäivät: 21.4.16 / 26.9.16
  • Paino: 90,7 kg / 88,2 kg
  • Lihasmassa: 41,3 kg / 41,0 kg
  • Rasvaprosentti: 19,7 % / 17,7 %
Molemmilla ”kehitys” on mennyt samaan suuntaan, kuten jo tuossa ennen mittaustä vähän arvuuteltiinkin. Paino on pudonnut, koska salille ei ole ennättänyt. Rasvaprosentti on pienentynyt myös molemmilla, vaikka ei sitä ole ollut tarvetta pudottaa, mutta aerobisempi kesä on tähän varmasti vaikutuksensa antanut. Lihasta ei juurikaan ole lähtenyt kummaltakaan, vaan lähinnä rasvaa on palanut.

Nyt tavoitteena on saada lukuja sekä painon että lihasmassan osalta ylös päin! ”Lääkkeenä” tähän salitreeni sekä enemmän ruokaa 🙂

***

Seuraa meitä:

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta