Jo loppuu laiskottelu!

Tää viikko on ollut vähän turhankin rentoa.. Oon vaan kattellut telkkua ja virkannut mattoa. Joku ihme laiskuuspuuska on taas iskenyt! Vaikka tiedän, että salille lähtö vaan piristää yms., mutta silti ei näköjään aina saa itseään tsempattua tarpeeks, että sinne jaksais raahautua..

go train!
Tää pitäs muistaa aina!

Eilen nyt onneks sain itsestäni sen verran irti, että tein kotona ojenta-olkapää -treenin! Ja tänään on ollut selkä ja niskakin taas paremmassa kunnossa 🙂 Eli kyllä siitä treenaamisesta vaan on hyötyä, kun vaan jaksaa lähteä salille tai ottaa kotona ne käsipainot sieltä kaapista!

Tein siis olkapäille vipareita ja pystypunnerruksia. Ojentajille perus punnerrusta. Selkä ja niska on tänään ollut paljon paremmassa kunnossa, joten kyllä siitä treenaamisesta on vaan apua! Päätin tänään, että huomenna, lauantaina ja sunnuntaina vedän semmosen saliputken, että! 

Eilen käväisin jälleen kerran ortopedillä tuon olkapään kanssa. Päätettiin, että magneettikuviin eka, jotta nähdään mikä on homman nimi koko laajuudessaan ja sitten leikkaukseen. Ei tätä enää kuntouttamalla saa kaiketikaan kuntoon, ku on nyt 3,5 vuotta ollut jo tuollainen helposti sijoiltaan lähtevä. Mutta leikkaukseen vasta sitten syksyllä tai joskus vähän myöhemmin tänä vuonna 🙂 Nyt treenataan kroppa kuntoon, jotta kestää sitten 1-3 kk treenitauon ja aletaan varmaankin Ferin kanssa kilpailemaan kesällä agilityssä.. Näyttelyitäkin on tulossa ja kaikenlaista muuta mukavaa, jossa tuon oikean käden pitää olla messis 🙂

Aamut ei oo mua varten! 😀

Nyt syömään ensimmäistä ikinä tekemääni pizzaa (ihan pohjalla ja resepti tulee myöhemmin !) ja kohta tokotreeneihin Ferin kanssa 🙂 Onneks meillä on lämmin treenihalli, pakkasta kohta taas 20 astetta.. 

Kuka muuten katsoi eilen Jutta ja puolen vuoden superdieetit -ohjelmaa? Oli aika huikea painonpudotus ja elämäntapamuutos jakson Katjalla! Paino putosi muistaaksen 40,3 kg!

Mukavaa torstai-iltaa ja tsemppiä viimeiseen työpäivään 🙂 Älkää laiskotelko! 😉
syrämmellä: Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Jo loppuu laiskottelu!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta