Jouluni kuvina

Joulu alkaa olla jälleen vietetty. Tänä vuonna vietettiin kaikki joulun pyhät mun vanhempien luona, myös veljeni oli kotona. 
Ennen aattoa oli kaikenlaista pientä laittoa ja siivousta. Aattoaamuna riisipuuron jälkeen kävimme hautausmaalla viemässä kynttilät ja jouluntoivotukset. Sitten pitkälle lenkille metsään. Päivällä oli myös sauna. Jouluna on ihana saunoa keskellä päivää vielä, kun on vähän valoisaa. Siinä on ihan oma tunnelmansa, kun saa katsella ulos lumiseen maisemaan.

Aattona myös mummu ja pappa liittyivät seuraamme. Syötiin hyvin ja pitkään. Joulupöytään meillä kuuluu paljon erilaisia kaloja, kalkkunaa, kinkkua, lihapata, salaattia, rosollia, laatikoita ym. Tietysti myös jälkkäri, joka oli tällä kertaa granaattiomenapannacotta kardemummamoussella!

Illalla oli pukkikin jättänyt muutamat paketit 😉 Sain mm. tarvikkeita keittiöön, pyjaman, koruja sekä pari kirjaa. Kaikkea tarpeellista siis. Intohimona Fitness -kirjaa aloin jo lukemaan ja sitä voi kyllä suositella ihan harrastajillekin, joilla ei ole tavoitteet kisalavoilla. Todella mielenkiintoisia tarinoita eri urheilijoilta sekä hyviä treeniohjelmia 🙂 Nyt taitaa mennä myös smoothiet uusiksi tuon reseptikirjan myötä 😉

Muuten ollaan vain oltu. Käyty paljon kävelemässä metsässä, pelattu lautapelejä ja ihan vain ihmetelty. Välillä on erittäin tervetullutta laittaa tietokone viikoksi tai vaikka kahdeksikin kiinni, keskittyä lepäämiseen ja perheen kanssa olemiseen. 

Pari kertaa tällä viikolla on kyllä tullut tehtyä myös pikku treeni. Jalkoja ja vatsoja lähinnä. Saa nähdä, jos ensi viikolla käväisi jo salillakin! Enään kun ei tuon kantositeen kanssa tarvitse elää 😉

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta