Kehonhuoltoa osa 2/4: Jumien avaamista hierontapalloilla & Arvonta jatkuu!

*Kaupallinen yhteistyö: Kuntokauppa.fi

Ensimmäinen kehonhuoltopostaussarjan osa sai todella ihanaa palautetta ja huimasti kommentteja, kiitos teille! Nyt seuraa toinen osa ja pysytellään vielä kehonhuoltovälineillä tehtävissä liikkeissä, tällä kertaa hierontapalloissa.

Hierontapallot olivat mulle uusi juttu. Silloin tällöin olen pahimpien lapajumien avaamiseen käyttänyt koirien tennispalloa, mutta nämä olivat ihan uudet tuttavuudet. Hierontapalloja on kolmea erilaista: Rentouttava hierontapallo 6 cm (vihreä), rentouttava hierontapallo 9 cm (punainen) sekä hierova terapiapallo 9 cm (musta). Musta pallo on kaikista hellin ja vihreä sekä punainen sitten hieman jämäkämmät. Hierontapalloja voi käyttää minkä tahansa lihaskireyden hieromiseen ja  pallo myös vilkastuttaa pintaverenkiertoa. Tennispallo on myös ihan hyvä vaihtoehto, jos tällaisia hierontapalloja ei omista, mutta nämä pallot ovat kovempia, joten tuntuma on hieman parempi.

Kokeilin hierontapalloja muutamiin kohtiin, alla tarkemmin ne. Hierontapallon käyttö on melko samanalaista kuin foam rollerin, eli aseta pallo haluamaasi kohtaan ja lähde tekemään tarpeesta riippuen joko isoa tai pientä liikettä edestakaisin, tai tarvittaessa pyörittele palloa jumin kohdalla.
Jumien avaamista hierontapalloilla
Niska
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jalkapohjat
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
LavatOLYMPUS DIGITAL CAMERAPenikat
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Reiden sivuosatOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällaisia vinkkejä tällä kertaa! Toivottavasti olivat hyödyllisiä 🙂

Arvonta

Sain kunnian arpoa teille yhden isomman kehonhuoltovälinepaketin (arvo n 65 €): 

–  1 x Jumppamatto (näkyy kuvissa)
–  1 x  Tube roller (tämä)
–  3 x Hierontapallot (postauksessa käytetyt)

Arvonta on käynnissä koko kehonhuoltopostaussarjan ajan eli vielä noin 3 viikkoa! Osallistua voit kommentoimalla aina näitä ko. postauksia tai sähköpostitse. Muistathan jättää kommenttiin toimivan sähköpostiosoitteen, jotta saadaan arvonnan päätyttyä yhteys voittajaan ja palkinto kotiin.

***

Lisäksi saatte -10 % alennuksen kaikista hierontarullista Kuntokauppa.fi:n valikoimasta koodilla RULLA15! Alennus on voimassa myös koko kehonhuoltopostaussarjan ajan 🙂 Tässä loistava idea myös joululahjoiksi!

***
Rentouttavaa torstaita,
<3:llä Jenna
Kohta kunnossa! myös Instagramissa, Facebookissa sekä Bloglovinissa!

jenna

28 vastausta artikkeliin “Kehonhuoltoa osa 2/4: Jumien avaamista hierontapalloilla & Arvonta jatkuu!”

 1. Kiitos hyvistä vinkeistä! Blogissasi on aina myös selkeät kuvat. Hierontapallot ovat myös mulle uusi juttu, tosin tennaria oon joskus käyttänyt lapareiden jumien aukaisussa. Olisipa mahtavaa jos onni suosisi arvonnassa ja pääsisi kokeilemaan noita hierontapalloja.

 2. Pallot on kyllä ihan ehdottomia näin juoksijalle, jonka jalkapohjia tuppaa aina välillä kiristämään 🙂

 3. Siis nuo hierontapallot näyttävät kyllä todella käteviltä. Pitää oikeasti joskus kokeilla. Varsinkin lavat on itsellä jumissa. Kiitoksia myös todella selkeistä kuvista. On todella helppo kokeilla itse kun ei tarvitse arvuutella, että miten se nyt menikään.

 4. Ehkäpä tuo musta pallo sen takia, että sitä voi käyttää monipuolisimmin myös kireimpiin kohtiin. Nuo korkeat nystyrät vihreässä sekä punaisessa pallossa voivat olla hitusen liian voimakkaat kaikista kireimpiin kohtiin, mutta toki näissä asioissa kaikki ollaan yksilöitä 🙂

 5. Putkirullat on testattu, mutta palloja ei. Rulliakaan en omista, joten kelpaisi tuommoinen kehonhuoltovälinepaketti! 🙂 Pallot näyttävät kyllä erinomaisilta – erityisesti lavat kaipaisivat totisesti palloterapiaa! 🙂

 6. Nuo ois kyllä hyvä olla olemassa. Ja sitten vielä se että niitä käyttäis eivätkä pölyttyis jossain nurkassa. Kiinnostavia kyllä nää huoltojutut 🙂

 7. Itse olen huomannut pallojen olevan mahtava apu kipeytyviin jalkapohjiin. Ne avaavat jalkapohjan kalvoja hyvin.

 8. Kiitos vinkeistä. Mulla on jonkinlainen pallo mutta en tiä onko oikeanlainen ja olen aika vähän käyttänyt kun en oikeen ole ehkä osannut.

 9. Kyllähän se aluksi hieman sattuu, niin kuin foam rollaaminenkin, mutta nopeasti siihen tottuu ja voimakkuutta voi helposti säädellä sillä, että ei laita pallon päälle niin paljoa painoa 🙂

 10. Pitäisi alkaa ehdottomasti panostamaan enemmän kehonhuoltoon, siksi mukana arvonnassa totta kai! 🙂

 11. Mahtava arvonta! 🙂 Kehonhuoltoa pitäisi harrastaa ehdottomasti enemmän, se tuppaa helposti jäämään.. ja jumit on sen mukaiset! Huh

 12. Hierontapalloja olenkin nähnyt kaupoissa mutta ei ole tullut itse vielä palloa testattua. Juoksijana tuo jalkapohjien hieronta olisi kyllä tärkeää, ja sen voisikin hoitaa myös tuollaisella piikkipallolla. Myös pakarat tykkäisivät varmasti hyvää tuollaisesta pallosta 🙂

  Kiva tämä kehonhuoltopostaussarja 🙂

 13. Kiva lukea näitä kehonhuoltovinkkejä. Olisi todella tarpeen muistaa tehdä niitä, varsinkin näin vanhemmalla iällä. Foam roller on tuttu, mutta palloja en ole teatannut.

 14. Toi pallo ois kyl hyvä varmaan ku mulla monesti jumittaa jalkapohjat! Tosi kireänä on niin tolla ois hyvä rullailla 🙂

 15. Ihanaa, että näitä kehonhuoltovälineitä on nykyään niin laajasti saatavilla ihan kotikäyttöön, omien niskajumieni hoitoon ihan lyömättömiä! En vastustaisi jos pääsisin näitä arvottaviakin tuotteita kokeilemaan 🙂 Ja kiva että kirjoitat aiheesta näin laajasti, auttaa varmasti monia tutustumaan oman kroppansa kotihuoltoon!

 16. Enpäs tiennyt että noita hierontapalloja on olemassa erilaisia! Oon joskus jossain kehonhuoltotunnilla käyttänyt yhtä, siellä me istuttiin sellaisen päällä toisella pakaralla/takareidellä ja pyöriteltiin, ihan mahtava väline!

  Tuollaiset olisi kyllä kotiin (ja salikassiin) oiva lisä, varsinkin niska/hartiaseutu menee herkästi töissä jumiin, niin tekisi hyvää huoltaa kroppaa useammin(kin) 🙂

 17. noi pallot ovat kyllä niin mahtavia, varsinkin lapojen ja penikoiden alueet kiittävät pallorullailun jälkeen! 🙂

 18. Empä oo aiemmin kuullutkaan tällasista palloista! Mahtavaa olis kokeilla miten ne toimii ja miltä tuntuu 🙂

 19. Hierontapalloista minulla ei ole kokemusta vielä ollenkaan, ja tämä postaus todellakin houkutteli ostamaan sellaiset 😀 Pakko varmaan suunnata kaupoille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta