Kesäkuntoon 2016 -projekti

Uusi vuosi ja uusi (no ehkä kuitenkaan ei niin uusi) projekti! Päätettiin Mr. A:n kanssa treenailla itsemme ensi kesäksi kuntoon. Yhdessä. Tämä tavoite on monesti ollut huulilla. Milloin se on ollut jouluksi kuntoon ja milloin mihinkäkin mennessä kuntoon.. Nyt aiotaan ihan oikeasti kuitenkin onnistua! Starttihan tähän projektiin on tänään kohtuullisen hyvän mässäilyviikonlopun jälkeen 😉 Uuden vuoden vaihtumisesta tulee muuten tarkemmin vielä oma juttunsa blogiin 🙂

Elämäntapamuutos vaatii aina aikaa ja olen huomannut, että se sujuu parhaiten pienin askelin. Pienin muutoksin, joihin antaa aikaa itselleen (ja etenkin päälleen) totutella. Lähes koko viime vuosi meni todella hyvin tavoitellen omia tavoitteita. Tästä saa olla tyytyväinen 🙂 Joulukuu meni kuitenkin hyvän vuoden jälkeen aivan plörinäksi flunssan ja väsymyksen takia. Annoin itselleni lopulta ihan vapaat kädet syödä herkkuja ja olla treenaamatta. Motivaatio katosi koko omaan terveyden ylläpitoon ja keskityin lopulta ihan vaan lepäilyyn ja laiskotteluun. Lepo tuli kyllä tarpeeseen ja nyt kroppa ja mielikin haluaa alkaa taas syömään (ja juomaan) terveellisesti sekä liikkumaan!

me_koli_1-1-16
Vuoden ekat laskut!

Takaisin meidän perheen projektiin… Kropat kuntoon kesäksi 2016. Mitä tämä haaste/projekti sitten pitää sisällään? Tarkoitus olisi siis:

  • Syödä terveellisesti
  • Pitää yksi herkkupäivä lauantaisin, mutta tämä ei ole mikään pakko tietenkään
  • Treenata vähintään 3 kertaa viikossa (kotona tai salilla)
  • Huoltaa myös kehoa eli joogata ja venytellä
  • Muistaa nukkua riittävästi
  • Pitää hauskaa
  • Pitää välillä (ehkäpä jopa kerran viikossa) sellainen treenikerta, jonka treenin toinen on kehittänyt
  • Kulkea kohti kesää yhdessä toista motivoiden
  • Jakaa matkan varrella treenejä ja fiiliksiä teillekin!

Ei kuulosta kovin pahalta! Eihän?

Tänään aloitetaan projekti. Vuorossa eka treeni ja se, että ruokavaliota on katsottu taas kuntoon. Herkut lakkoon viikolla! Tästä se taas lähtee 🙂

Niin muuten.. Mitäs sitten tapahtuu, jos toinen lipsuu joko herkuttelusta tai skippaa treenitavoitteen mukaisen 3 treeniä / viikko? Sovittiin, että tällöin toinen laatii jonkinlaisen kuntopiirin ja vetää sen molemmille. Kuntopiiri saa olla sisällä tai ulkona, kotona tai salilla tai missä vaan tehtävä! Tämä toki edellyttää pientä rehellisyyttä toista kohtaan 😉 Saa nähdä kumpi meistä kilpailuhenkisistä sortuu ensin! Toivottavasti ei kumpikaan!

***

Joko olette muuten kuulleet #Timmikuusta 2016? Se on FitFashion.fi:n sekä KauneusjaTerveys.fi:n yhteinen hyvinvointikampanja. #Timmikuu -kampanjan ajan (1.1.-31.1.2016) kannustetaan toinen toisiamme parempiin elämäntapoihin ja lisäämään hyvinvointia arjen keskelle! #Timmikuu on siis ennen kaikkea asenne, eli koko kuun ajan voit postata Instagramiin kuvia, joihin lisäät #timmikuu. Kuva voi olla saliselfie, treenikuva, kehonhuoltohetki, kaverin kanssa treenaamista, kuva uusista treenikengistä tai vaikkapa kuva vihersmoothiesta.

Ja tottakai haaste sisältää palkintojakin! Pääpalkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken (osallistumisaika 1.1.–31.1.2015). Viikkopalkintoja arvotaan viikoittain, 4.1. lähtien. Voittajat ilmoitetaan Instagramissa. Palkintojen tarkemmat tiedot löytyvät viikoittain Instagramista: @fitfashionfi & @kauneusjaterveys. Pääpalkinto ilmoitetaan 1.1.2015 Instagramissa.

Eli ei muuta kuin asennetta kehiin ja kannustamaan #:llä #timmikuu!

***
Tästä se lähtee,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta