Kesän lempparilajini

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM104GOPRO DCIM104GOPRO DCIM104GOPRO DCIM104GOPRO

Rauhallisuus. Hiljainen järvi. Aurinko paistaa ja melot rauhassa eteenpäin. Ei ole kiire mihinkään. Nautit kaikessa rauhassa. Ja salakavalasti koko yläkroppa tekee töitä samalla.

Tällaisia fiiliksiä mulle saa aikaan SUP:pailu eli pystymelonta eli stand up paddling. Innostuin viime kesänä ostamaan itselle laudan ikinä lajia kokeilematta. Olin nähnyt paljon kuvia, videoita ja lukenut kokeilleiden fiiliksiä, ei tarvinnut kauan miettiä, että olisiko tämä sopiva kesälaji. Se nimittäin oli sitä heti ensimmäisestä kerrasta lähtien!

Melonnasta saa kiinni todella nopeasti ja lauta on todella vakaa, joten mahdollista putoamista ei edes ajattele. Välillä voi vetää levyksi laudan päälle ja ottaa aurinkoa. Jos energiaa on, niin onnistuu laudan päällä treenaaminenkin. Hieman heiluva lauta tuo yllättävästi haastetta esimerkiksi tavallisiin kyykkyihin tai vatsalihasliikkeisiin ja samalla tasapaino kehittyy. Tänä kesänä kokeilin myös muutamaa joogaliikettä laudalla.

Ilmat eivät tänä kesänä suosineet SUP:pailua yhtä hyvin kuin viime kesä, jolloin melottua tuli reilu viikon ajan joka päivä! Toivottavasti ensi vuonna kesä on lämpimämpi 🙂
Ootko kokeillut SUP:laulua? Mitä pidit? 🙂
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta