Kesän makuelämyksiä

Selailin tuossa sekä järkkäriä että puhelimen galleriaa ja huomasin kuinka paljon sitä onkaan tullut otettua ruokakuvia. Viime aikoina olen innostunut entistä enemmän valokuvaamisesta ja myös ruokakuvista. Valitettavasti vain alla olevista kuvista suurin osa on kuitenkin niitä kännykällä räpsittyjä, mutta osa on järkkärilläkin otettuja. Huomaatteko muuten eroa? 😉 Lupaan kyllä ottaa järkkäriä tulevaisuudessa mukaan entistä enemmän!

Kesän ruokavalio ei noudattunut ihan sitä, mitä normaalissa arjessa, mutta mielestäni on joskus hyvä hiukan höllätä. Kyllä siihen rahkan ja raejuuston maailmaan ehti taas palaamaan arkenakin! Mutta toisaalta, edellinen ei tarkoita, ettenkö olisi pääpiirteittäin yrittänyt noudattaa sitä tuttua ja turvallista koko loman 😉 Ja vielä mainittakoon, että tämä ei ole ruokapäiväkirja, se tulee sitten, kun muistan kuvata niitä ruokia yhden päivän!

Millaisia makuelämyksiä sitten kesään tai oikeammin kesälomaan mahtuikaan?

Appiukon tekemä ihana katkarapu skagen, mmm…
Vaahtokarkkeja nuotiolla!

Grillausta, tottakai! Mutta meidän grillissä valmistuu aina vähän terveellisempää settiä eli esim. kanaa ja kasviksia!
Samppanjaa, härän sisäfilettä, salaattia, rosmariinisuolattuja ranskiksia sekä passion créme brûlée. Nämä siis Ukko-Kolin Grill it! -ravintolassa.
  

Jäälatte sekä kinkkupiiraan palanen Miriams-kahvilassa Jyväskylässä.

Tampereella Tiiliholvissa ilmakuivattua kinkkua ja kanttarelleja, poroa sekä juustoja. Nämä annokset saisivat muuttaa meidän jokapäiväiseen elämään… Mitäköhän mieltä tästä olisi PT?! hihih 😉

Ja taas jäälattea eli frappea, mutta tällä kertaa Porvoon Paahtimossa!

Porvoon vanhan kaupungin (mun) lemppari kesäravintolaksi on noussut Johans. Siellä ihana lohisalaatti sekä hauskassa Marimekon kahvikupissa tarjoiltu vanilja & mansikka jäde.

Nam, näitä kuvia katsellessa herahti taas vesi kielelle! Onneksi arkiruokakin voi olla herkullista! Mielenkiinnosta kyselen, että noudatatko tiukkaa ruokavaliota lomallakin vai annatko itsellesi luvan pieniin herkkuhetkiin loman kunniaksi?

Niin, ei me nyt joka päivä ravintolassa syöty. Esimerkiksi mökillä oli tarjolla Pielisen kuhaa, joka nyt on vaan se paras kala koko maailmassa (siis mun mielestä)! Sekä tottakai sitä kaikenlaista muuta ”arkiruokaa”!

Nyt tekemään raakasuklaata, siitäkin myöhemmin!

Ihanaa lauantaita, 

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta