Kevyempi viikko

Kirjoitin maanantaina siitä, kuinka tässä hetken aikaa joka toinen viikko on tuntunut hyvältä treenien suhteen ja kuinka taas ne väliin jäävät viikot on menneet ihan päinvastaisella meiningillä.Kirjoitin tästä myös mun PT:lle ja päädyttiin siihen, että ehkä mä kuitenkin treenaan liian kovaa. 
Viime viikolta ei treenikoostetta tullut juuri sen takia, että menossa oli huono viikko. Kävin fyssarilla avaamassa tuota vasemman lavan seutua ja perjantaina se vasta alkoi antaa periksi. Joku järeempi jumi oli iskenyt ja tämän takia hyvä treenimoodi taas katkesi..
Torstaina kävin kuitenkin tekemässä salilla jalat ja treeni tuntui taas ihan hyvältä. Kuvista näkyy, että raskasta on 😉 Tuo lantionnosto reidenojennuslaitteessa on kyllä ihan hc liike, pakaraosasto oli hiukka tulessa 3n pitkän sarjan jälkeen 😉 Ja viikonloppuun kuului paljon metsässä rämpimistä, onhan sekin hyvää liikuntaa! Yläkroppa sai levätä kuitenkin koko viikon.

Sain PT:ltä ohjeen tälle viikolle treenata pienemmillä painoilla kuin normaalisti. Eilen tein TRX:llä hauis-ojentaja-hartia sekä vatsalihas -treenin kotona, koska en salille ennättänyt pitkän työpäivän jälkeen. Tämäkin treeni sujui hyvin eikä tuntunut liian raskaalta. Saa nähdä miltä muut treenit tällä viikolla tuntuu, kun ei vedetäkään loppuun niitä viimeisiäkin potkuja kropasta ja pääseekö ens viikolla taas treenaamaan ihan normaalisti. 
Jotenkin mun päähän on iskostunut, että vain siten voin kehittyä, kun laitan tankoon aina sen verran painoja millä saan just ja just tehtyä vikan sarjan puhtaasti. Tämä ajatus varmasti pitää paikkansa, siten kyllä kehittyy, mutta ei ole kuitenkaan se ainoa tapa kehittyä. Siksi on hyvä välillä ottaa kevyempi viikko ja antaa kropan palautella kunnolla. Tämä on varmasti parempi keino kuin se, että vetää aina ittensä ihan piippuun ja pahimmassa tapauksessa hajottaa jonkun paikan kropastaan, jolloin tulee tehtyä enemmän haittaa kuin hyötyä kehitykselleen. 

Saa nähdä miten kroppa alkaa käyttäytyä ja pystynkö taas treenaamaan hyvin viikko toisensa jälkeen, toivottavasti ainakin!

<3 Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta