Kiirettä pitää

Syksy on alkanut! Tai ainakin osittain, sillä olen bongannut jo useita muuttolintuparvia ja viikonlopun aikana oranssi väri puissa lisääntyi. Ulkona kuitenkin tarkenee vielä ilman takkia ja mustaviinimarjapensas tekee uusia silmuja… Ihanaa kuitenkin, että kesä alkaa taittua syksyksi! Moni varmasti ihmettelee tätä innostustani, mutta vaikka kesä olikin tänä vuonna ihanan lämmin ja pitkä, pidän erityisesti talvesta (jos siis on paljon lunta) 🙂 

Apua tähän talven odotukseen löytyi lukemalla uusin fitbody-lehti ja lisäksi mieheni osti viikonloppuna Hanki lihasta, polta rasvaa -kirjan (kirjoittaja Jan Sundell). Edellä mainittu kirja on kyllä todella hyvä! Se sisältää suunnilleen kaiken, mitä vain voi lihaskuntoharjoittelusta ja treenaajan ruokavaliosta haluta tietää. Suosittelen kyllä lukaisemaan kyseisen oppaan läpi! 

Hanki lihasta, polta rasvaa -kirja sekä uusin fitbody-lehti
 Iltapalaksi 2 x kananmuna ja rahkaa omenahillon kanssa
Kaapin täytteeksi uudet treeniliivit ja hanskat

Sain vihdoin aikaiseksi ostaa uudet treenihanskat! Vanhojen hanskojen tarrat ovat niin kuluneet, että joutuu monta kertaa treenien aikana niitä korjailemaan.. Eli siis kotiin saapui Gazoksen treenihanskat rannetuella. Mukava kokeilla noita rannetukia, joita en siis aiemmin ole käyttänyt. Tämän käyttämättömyyden huomaa kyllä varsinkin, kun tekee raskaammilla painoilla eikä aina huomaa ”lukita” noita ranteitaan, lopputuloksena siis heikosti tehdyt liikkeet ja kipeät ranteet. Lisäksi ostin BrasilSulin treeniliivit. Liivit tuntuvat todella mukavilta ja tukevilta päällä! 

Eilen töiden jälkeen ehdin nopsaan käväistä kotona hakemassa koiran ja suuntasin agilitytreeneihin vapaaharjoituksiin. Meillä kotona siis kaksi kääpiösnautseria Ivan ja Feri. Ivan on jo siirtynyt eläkkeelle, mutta Ferin kanssa treenaamme sekä agilityä että tottelevaisuutta. Juosta en treeneissä pystynyt, kun viime torstaina jalkatreenissä polvi jotenkin rasittui liikaa tai vääntyi tms. Onneksi nyt alkaa olemaan parempi, mutta lepoa vielä pari päivää jaloille ja taas pääsee treenaamaan jalkojakin. Illalla käytiin vielä tekemässä hauis-ojentaja-olkapää -treeni. Olkapäitä rasitin suhteellisen paljon, mutta edelleen pienillä painoilla. Tuntui silti, että treeni meni perille. 

Tänään oli myös agilitytreenit. Feri meni hienosti, vaikka en juoksemaan pystykään. Irtosi todella hyvin putkiin ja keinun alkeitakin otettiin. Ei ollut mitään ongelmaa pikkumiehellä keinulla, vaikka juuri siitä sai itselleen pelon kontaktiesteille alkukesästä. Treenien jälkeen ei jaksanut enään lähteä salille, mutta sen sijaan tein kotona käsipainoilla ja kahvakuulalla selkää ja rintaa. Kyllä sitä voi kotonakin treenailla 🙂 

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta