Kiitos vuosi 2015!

Niin se aika taas kului ja käsillä on vuoden viimeiset päivät. Kulunut vuosi on ollut jälleen aivan mahtava! Paljon asioita on tapahtunut, mutta ei välttämättä niitä, joita listasin edellisen vuoden lopussa seuraavalle tavoitteiksi. Tämän takia taidankin jättää ainakin vuoden 2016 ”lupaukset” ihan oman onnensa nojaan ja katsoa avoimin mielin, että mitä kaikkea tuleekaan tapahtumaan. Joitain pieniä tavoitteita saatan rustailla myöhemmin..

Vuosi 2015 meni yhdessä hujauksessa, joten pieni katsaus mitä kaikkea se piti sisällään ei ole ollenkaan hassumpi. Muistaa ainakin itse, että mitäs oikein tapahtuikaan! 🙂

jennaeaarnio_full copy

Alkuvuonna ensimmäisen kuukauden olin sairaslomalla kotona. Elämäni pisin sairasloma, mutta loppujen lopuksi aika kului kyllä tosi nopsaa ja pian olkapää oli siinä kunnossa, että jotain sai jo alkaa tehdäkin. Onneksi varattiin äkkilähtölennot joulukuussa 2014 tammikuulle ja käytiin Teneriffalla Mr. A:n ja veljeni kanssa viikon lomalla!

Maaliskuussa pidettiin talvilomaa ja suunnattiin perinteisesti Rukalle. Tänä vuonna pysyttelin tasaisemmalla maalla ja kävin vain hiihtelemässä. Lumilautailu sai odottaa seuraavaa talvea. Hiihtämisestä on kyllä viime vuosina muodostunut rakas harrastus, jota pääsee tekemään aivan liian harvoin kiitos etelän supervähälumisten talvien! Ehkäpä ensi vuonna enemmän 🙂

DCIM103GOPROKevät ja toukokuu toivat mukanaan todeksi kasvavan haaveen oman talon rakentamisesta. Paperien pyöritystä oli enemmän kuin tarpeeksi, mutta vihdoin kesällä saatiin nimet papereihin ja suunnittelu toden teolla käyntiin! Unelmasta alkoi tulla totta. Syksyllä projekti starttasi konkreettisesti ja nyt on jo pohjatyöt tehty ja pakettia odotellaan.

Kesälomaa vietettiin heinäkuussa ja käytiin ensimmäistä kertaa Kolilla vaeltamassa kokoonpanolla Mr. A, veljeni & minä. Niin ja tietysti joukkueenjohtajana Feri. Herajärvenkierros yllätti jylhillä maisemiltaan ja tarjosi kyllä ikimuistoisen parin päivän vaelluksen. Mitä nyt tuliaisina oli kaksi märkää telttaa sekä rasitusvammat polvissa 😉 Kahtena päivänä päästiin SUPpailemaankin vaikka muuten kesä jäi mieleen hieman turhan viileänä ja sateisena.

DCIM104GOPRO

Hyvin muuten huomaa, että muistelen vaan lomia tässä 😉 no, työrintamaa en tänne sotke, joten näillä mennään!

Ystäviäkin ehti nähdä kesän aikana jonkin verran. Juhannusta vietettiin Vantaalla pienellä porukalla ja elokuussa mun huimaa 25-vuoden ikää oli juhlistamassa lähes kaikki rakkaat <3

Syksykin sieltä koitti ja matka koko perheen kanssa Kreikkaan saarihyppelylle. Reissu oli todella hieno. Ateenassa nähtiin kauan haaveilemamme historialliset nähtävyydet, sieltä suunnattiin Parokselle pikku lentokoneella, jossa kaikki 5 istuttiin bussin tapaan takapenkillä vierekkäin 🙂 Parokselta Antiparokselle, josta takaisin pääsaarelle ja eteenpäin Amorgosille elämäni hirveimmällä lauttamatkalla. Amorgosin ihanista maisemista kotiin Naxoksen ja vielä Ateenan kautta. Unohtumaton reissu sekin!

DCIM105GOPRODCIM105GOPRO

Hankokin tuli nähtyä, kun lokakuussa vietettiin Mr. A:n synttäreitä ihanan kesäisessä säässä!

ivan_hanko

Treenipuolella tapahtui vuoden mittaan kaikenlaista. Kuntosalilla tuli treenattua yllättävän aktiivisesti. Muutamia taukoja oli, mutta ne tekee vain hyvää. Käytiin pari kertaa kokeilemassa crossfittiakin, joka ei kuitenkaan saanut tuulta purjeisiinsa meidän perheen osalta. Joogasta tuli osa arkea ja sitä myöten opin rauhoittumaan ja rentoutumaan paremmin. Kuntosali vaihtui alkuvuodesta ja PT loppuvuodesta Porvooseen. Kaikenlaista siis! Tärkeimpänä tietysti se, että olkapää kuntoutui hyvää vauhtia ja alkaa olla taas kunnossa. Ensi vuonna sitten kunnon pumppailut, jotta saadaan vihdoin tähän luukasaan vähän massaa 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blogikin on kehittynyt viimeisen vuoden aikana. Alkuvuodesta blogi siirtyi FitFashionin blogien joukkoon! Kirjoittamisesta on tullut luonnollista ja rakas harrastus, ja se valokuvaaminenkin on alkanut hiljalleen sujua paremmin 🙂 Toiveita postausten suhteen otetaan mieluusti edelleen vastaan!
Ihania vuoden viimeisiä päiviä,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta